Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

08.02.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Uutiset

Menneen viikon aikana ladattavaksi saatiin Battlefield Hardlinen Beta, sekä silmänruokaa tulevasta Just Cause 3 -pelistä. Uutisrintamalla on tehty myös ennätyksiä sekä ennustuksia – jotka olivat oikeassa.

Lisätietoja saatiin tulevan Rise of The Tomb Raider -pelin lisäksi myös Sony Online Entertainment kaupan vaikutuksesta työn alla oleviin nimikkeisiin

Oletko koskaan pelannut konsolilla 5 660 metrin korkeudessa? Ei hätää, ei ole kukaan muukaan. Paitsi 23-vuotias William Cruz, joka pääsi Guinnesin ennätysten kirjaan pelaamalla Far Cry 4 -peliä yli viiden ja puolen kilometrin korkeudessa. Koko uutisen voit lukea tästä.

Menneellä viikolla EA Sports jatkoi jokavuotista perinnettä ennustamalla Superbowlin lopputuloksen simuloimalla pelin Madden NFL 15 -pelillä. Kuinka tarkka ennustus lopulta oli? Koko uutisen voit lukea tästä.

Uusia trailereita saatiin muun muassa Evolvesta, uudesta Warhammerista, LEGO Jurassic Worldista, sekä Tropico 5 -pelistä.

Tiesitkö, että Livegamersin toimitukselle voi lähettää uutisvinkkejä?

Kaikkiin Livegamersin menneen viikon uutisiin pääset tutustumaan
täältä.

Livegamers

Menneellä viikolla saatiin myös uusia peliarvosteluita, kun Crossed Daggers syventyi Thomas Was Alonen maailmaan ja Ramtoi vuorostaan antoi sulkakynän luistaa Sparkle 2:n parissa.

Keskustelualueella toisten ärsytys on ärsyttänyt toisia, ilahduttanut muunmuassa flunssa ja Netflix. Keskustelualueella puhuttiin myös uhkapelaamisesta ja tatuoinneista. Pinnalla ovat myös olleet keskusteluaiheet Neverwinteristä, Dying Lightista sekä Battlefield Hardlinestä.

Livegamersin keskustelualueelle pääset vaikka
tästä.

Turnaukset

Turnausten osalta Call of Duty: Advanced Warfare -turnauksessa on edetty WB-finaaleihin, jossa joukkue Jordi Näästi & Muussi kohtaa joukkueen applepie.

Halo 2: Anniversary 4v4 Championship turnauksen WB-finaali on saatu päätökseen. Finaalissa kohtasivat joukkueet Team Menace ja PAPERILLA KOVA, käytännössä onneton. Finaalin voitti joukkue Team Menace lopputuloksella 3-0.

Turnausten livestreamattavia pelejä kannattaa vilkuilla joko turnauspalstalta tai Livegamersin sosiaalisesta medasta

Ilmoittautuminen on avoinna Livegamersin FIFA 15 Ultimate Team -turnaukseen joko Xbox Onella tai PlayStation 4:llä.

Lauantaina Ravintola Buzassa pelattiin Livegamersin FIFA 15 -liigan lopputurnaus. Koko päivän kestänyt lopputurnaus päättyi tiukkaan finaaliin, johon tiensä potkivat SaarisenEge sekä Donitsi91. Tiukan ja erittäin jännittävän finaalin jälkeen voittajaksi selviytyi SaarisenEge numeroin 2-1.

Palkinnot:

1. sija – SaarisenEge
– Suomen jalkapallomaajoukkueen pelipaita pelaajan nimmarilla (tarkentuu myöhemmin kenen)
– Mad Catzin TRITTON® Kunai™ Wireless Stereo Headset -pelikuulokkeet haluamalleen alustalle (PlayStation 4 / Xbox One)
– FIFA 16 -peli julkaisun koittaessa

2. sija – Donitsi91
– Mad Catzin TRITTON® Kunai™ Wireless Stereo Headset -pelikuulokkeet
– FIFA 16 -peli julkaisun koittaessa

3. sija – nikke 1
– FIFA 16 -peli julkaisun koittaessa

Livegamers onnittelee voittajia!