Livegamersin viikonlopussa päiväturnausten trio

Kirjoittanut: Livegamers

05.12.2015

Joulukuun ensimmäinen viikonloppu tarjoilee suomalaisille tuulta ja vesisadetta, joten olosuhteet ovat parhaat mahdolliset päiväturnausten pelaamiseen. Livegamers järjestää 5.-6. joulukuuta peräti kolme erilaista päiväturnausta. Lauantaina debytoidaan muun muassa PlayStation 4:llä Call of Duty: Black Ops 3:n merkeissä.
Lauantaina PlayStation 4:llä pelattava Call of Duty: Black Ops 3 -päiväturnaus käynnistyy klo 18:00, kun ensimmäinen pelikierros alkaa. Turnauksen ilmoittautuminen suljetaan tuntia ennen, eli klo 17:00 ja arvotut kokoonpanot ilmoitetaan noin 17:15. Turnaukseen voi ilmoittautua mukaan täällä.

Lauantaina pelataan jo tuttuun tapaan myös Haloa, kun historian neljäs Halo 5: Guardians -päiväturnaus pelataan. Myös Halo-pelit startataan klo 18:00 ja ilmoittautuminen päättyy tuntia aiemmin. Klikkaa itsesi mukaan Halotteluihin tästä.

Sunnuntaina, eli Suomen itsenäisyyspäivänä, pelataan lisää Call of Dutyä, kun Livegamers järjestää pelistä Xbox Onella toisen päiväturnauksen. Sunnuntain turnaukseen voi ilmoittautua 14:30 saakka ja ensimmäiset pelit polkaistaan käyntiin klo 16:00. Joukkueet ilmoitetaan klo 15:15. Ilmoittaudu mukaan puvuttomiin itsenäisyyspäiväjuhliin täällä.

Livegamersin päiväturnauksissa pelaavien joukkueiden kokoonpanot arvotaan, eli osallistujalta ei edellytetä aiempaa tiimiä tai kokoonpanoa. Turnaukset ovat oiva tapa päästä sisään kilpailulliseen pelaamiseen pitämänsä pelin parissa. Kokeneimmille pelaajille turnaukset tarjoavat hyvän tavan löytää uusia rekrytoitavia tuleviin liigoihin tai turnauksiin.

Päiväturnauksista voi käydä keskustelua lisää Livegamersin keskustelupalstalla. Lisäksi otteluiden tulokset ilmoitetaan alla oleviin ketjuihin:

Halo 5 -päiväturnaus
Call of Duty: Black Ops 3 -päiväturnaus (PS4)
Call of Duty: Black Ops 3 -päiväturnaus (XB)