Liven käyttöön ei tarvita enää luottokorttia

Kirjoittanut: Livegamers

13.09.2005

Microsoft ilmoitti tänään, että seuraavan sukupolven verkkopelipalvelu Xbox Live on jouluna 2005 saatavilla Euroopassa ilmaiseksi Xbox 360:n markkinoilletulon myötä. Jokainen Xbox 360 -pelikonsolin ostaja saa automaattisesti ilmaisen Xbox Live Silver -jäsenyyden. Sen voi halutessaan päivittää Xbox Live Gold -jäsenyyteen vain 59,99 euron hinnalla.
Microsoft ilmoitti myös, että Xbox Live -pelitilin luomiseen Xbox 360 -pelikonsolilla ei enää tarvita luottokorttia. Verkkopelaamisen tieltä poistuu näin yksi sen suurimmista esteistä. Pelaajat voivat ostaa 12 kuukautta kestävän Xbox Live -tilauksen käteisellä tai muulla maksutavalla Xbox-tuotteita myyviltä jälleenmyyjiltä. Pelitilin voi kuitenkin avata myös luottokortilla Xbox Live Dashboardin kautta.

“Xbox 360 :n mukana tuleva Xbox Live antaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden tulla jäseneksi maailman laajimpaan verkkopeliyhteisöön. Palvelutason valinta ja eri tarjoukset auttavat pelaajia ottamaan kaiken irti peleistään. Olemme iloisia voidessamme tarjota sekä kahdelle miljoonalle olemassa olevalle verkkopelaajallemme että uusille jäsenille tätä ennennäkemätöntä verkkopalvelua”, Microsoftin Home Entertainment Divisionin maailmanlaajuisen markkinoinnin ja julkaisujen johtaja Peter Moore toteaa.

Xbox Live Silver -jäsenyys on ilmainen kaikille Xbox 360:n, laajakaistayhteyden ja muistiyksikön/kovalevyn omistajille. Xbox Live Gold -jäsenyys tuo mukanaan täyden Xbox Live –palvelun 59,99 euron vuosimaksulla (n. 5 euroa/kk). Tarjolla on myös yhden, kolmen ja 12 kuukauden tilauksia.

Lähde: lehdistötiedote