Lord of the Rings: The Third Age Xboxille

Kirjoittanut: Livegamers

02.05.2004

Lisenssipelien kruunaamaton kuningas Electronic Arts on suunnittelemassa LotR-elokuvalisenssiin pohjautuvaa roolipeliä kaikille alustoille. EA:n aikaisemmat lisenssiin pohjautuvat pelit ovat olleet suosittuja, vaikka eivät ole tarjonneet paljoa muuta kuin örkkien paloittelua.
Toisin kuin aiemmat LotR-pelit, The Third Age tulee pitämään sisällänsä tapahtumia kaikista elokuvista. Peli tunnettiin aiemmin nimellä Lord of the Rings Trilogy. Third Agessa pelaaja luo omat hahmonsa ja muodostaa niistä seurueen. Seikkailuiden lomassa voi tavata elokuvista tuttuja hahmoja ja käydä tutuissa paikoissa. Pelissä tulee olemaan mahdollisuus pelata myös Sauronin puolella, vaikka pääpaino tulee olemaan hyvien puolella.

Toisin kuin aiemmat pelit, The Third Agesta lupaillaan tulevan oikea RPG. Pelin pääkehittäjä on ollut aiemmin töissä Squarella kehittämässä Final Fantasy -sarjan pelejä. Taistelu tulee olemaan vuoropohjaista ja kehittäjät sanovatkin, että jos on pelannut FF-sarjaa, niin tulee tuntemaan itsensä kotoisaksi. Taistelussa ja muussakin seikkailussa pelaaja voi käyttää hevosia ja örkkien warg-ratsuja.

Pelissä käytetään elokuvien ääniraitaa, joten ääninäyttelyn ja musiikin pitäisi ainakin olla huippuluokkaa.

Pelin on lupailtu ilmestyvän tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Ainakin Yhdysvalloissa.

Kuvia

Tiedot ovat Gamespotin FAQ-artikkelista (linkki alla).