Lords of the Fallenille jatkoa aikaisintaan vuonna 2017

Kirjoittanut: Livegamers

30.05.2015

Roolipeli Lords of the Fallen saa jatko-osan, mutta aikaisintaan parin vuoden päästä, kertoo kehittäjä ja julkaisija CI Gamesin pomo Marek Tyminski. Tyminski myös kertoo, että peliä on myyty yli 900 000 kappaletta ja paljastaa, ettei ensimmäisen osan kehitystiimissä ollut studio Deck 13 jatka enää pelisarjan parissa.
”Emme työskentele Deck 13:n kanssa nyt. Käynnistämme projektin ja aloitamme konseptien parissa, mutta tulemme työskentelemään monien tahojen kanssa”, juttelee Tyminski.

Mitä sitten tapahtui CI Gamesin ja Deck 13:n kanssa, siitä Tyminski on salamyhkäisempi.

”Ollakseni rehellinen, se on luottamuksellista. Olemme jutelleet siitä, mitä tekisimme Lords of the Fallenin julkaisun jälkeen, mutta lopulta tulimme molemmat siihen tulokseen, ettei sitä tule tapahtumaan. Tietääkseni heillä on jo toinen projekti työn alla ja toivotan onnea sen kanssa. Meillä on jo selkeitä ajatuksia, kuinka toimia Lords of the Fallen 2:n kanssa.”

Deck 13 on jo julkistanut työstävänsä uutta peliä Focus Home Interactiven kanssa, ja projekti tullaan paljastamaan ensi kuun E3-messuilla. Viime joulukuussa Lords of the Fallenin vastaava tuottaja Tomasz Gop paljasti, että jatko-osa on jo työn alla.

Livegamersin Slayah85 arvosteli Lords of the Fallenin, lue mitä mieltä pelistä oltiin.