Lost Planet 2:een jaettu ruutu

Kirjoittanut: Livegamers

28.02.2010

Capcom on vahvistanut, että scifi-ammuntapelissä tuetaan jaettua ruutua co-op-pelissä. Lost Planet 2:ssa on myös neljän pelaajan verkossa pelattava co-op-pelimuoto sekä kuudentoista pelaajan moninpeli.
Samalla ilmoitettiin, että eurooppalaiset Lost Planet 2:n sekä Super Street Fighter IV:n ennakkotilaajat saavat bonuksia. Pelin ennakkoon tilaavat voivat valita kolmen vaihtoehdon väliltä.

Super Street Fighter IV:n ennakkotilaajat voivat valita joko yksinomaiset iPhonen kuoret, joissa on Super Street Fighterin hahmoja, t-paidan tai ladattavan peliaiheisen teemapaketin. Paketissa on valittavana asuja muun muassa Genille, Dhalsimille, Blankalle, Fei Longille ja Guilelle.

Lost Planet 2:n ennakkoon tilaavat saavat taasen valita t-paidan, keräiltävän Akrid-hirviön figuriinin ja kahden ladattavan moninpelikartan väliltä. Helix-nimisessä kartassa sukelletaan vedenalaisessa kaivoksessa. Back to the Island -kartassa on puolestaan hiekkainen atolli avarine maisemineen, ja siinä hallitaan siltaa.

Super Street Fighter IV julkaistaan 30. huhtikuuta ja Lost Planet 2:n julkaisupäivä Xbox 360:lle sekä PS3:lle on 18. toukokuuta.