Luo BioShockin erikoisversion kansitaide

Kirjoittanut: Livegamers

24.04.2007

BioShock FPS-toimintapelin kotisivuilla Cult of Rapturessa on käynnissä suunnittelukilpailu, jonka voittajan luomus valitaan BioShockin erikoisversion kansitaiteeksi. Lisäksi Limited Edition -paketin sisältö julkistettiin.
Limited Edition tulee myyntiin samana päivänä kuin normaali versio ja se sisältää: Big Daddy -figuriinin, ”Making of” -dokumentin ja pelin virallisen soundtrackin. Paketin hinta Yhdysvalloissa on 69,99 $ ja se tulee saataville myös Euroopassa, joskaan vanhan mantereen hintaa ei kerrottu.

Mainetta ja mammonaa halajaville Cult of Rapture järjestää myös suunnittelukilpailun, jossa palkintoina on seuraavat tuotteet:

1. Sija: Oma luomus BioShockin kanteen, peli PC:lle ja 360:lle sekä matka BioShockin julkaisujuhliin elokuussa (sisältää kulut & majoituksen).
2. Sija: Xbox 360 Faceplate, Cult of Rapture T-paita, Cult of Rapturen yksityissisältöä Xbox Liven Kauppapaikalta ja 360- sekä PC-versiot BioShockista.
3. Sija: Cult of Rapture T-paita, BioShock LE Xbox 360:lle ja PC:lle.

Luomuksen koko on 135 mm x 190 mm ja se tulisi olla vektorigrafiikkaa, ilman häiveitä ja pehmennyksiä – suunniteltu kohotukseen tai koverrukseen. Lisätietoja vaatimuksista, teoksien palautuksista ja muista löydät Cult of Rapturen kilpailusivulta.

Kilpailu on jo käynnissä ja päättyy 2.5.