Maaliskuun kertaus

Kirjoittanut: Livegamers

02.04.2012

Kesä lähestyy ja kuukaudet valuvat ohi aina vain nopeammin. On jälleen aika kerrata kuluneen kuukauden tapahtumat sivustollamme sekä pelirintamalla.
Maaliskuu oli pelijulkaisujen kohdalta suhteellisen tuottoisa. Kauppojen hyllyille tulivat notkumaan muun muassa Mass Effect 3, SSX, FIFA Street, Armored Core 5 sekä Ridge Racer Unbounded. Virtuaalihyllyille eli Xbox Live Arcadeen julkaistiin Rayman 3 HD ja monta mutkaa kehityksessä nähnyt I Am Alive. LG:n pelilistalta löydät loput julkaisut. Jos jokin peli puuttuu listasta, niin pikaviestillä saat sen kyllä listoille.

Helmikuussa Livegamers julkaisi kymmenen arvostelua, joten miksi luopua täydestä kympistä. Jinrai arvioi Final Fantasy XIII-2:n, Niccessor pelaili vähän tennistä ja tiong testasi maaliskuun luultavasti eniten hypetetyn julkaisun, Mass Effect 3:n. Loput arvostelut löytyvät täältä.


tiong arvosteli myös suomalaisen Remedyn kehittämän Alan Wake´s American Nightmaren.

Kuluva kevät on ehdottomasti livettäjille ja Livegamersin käyttäjille kiekkokevät. Livegamers ilmoitti järjestävänsä NHL 12 SM -turnauksen Helsingissä Linnanmäellä. Tapahtumassa on mukana myös Microsoft, Electronic Arts sekä SM-liiga. Tapahtuma järjestetään Linnanmäen Meritorin Kinect & Xbox -alueella 14.4. klo 10.00 – 20.00. Kiekkokevään turnauksista sekä liigoista kannattaa lukaista lisää täältä. Jäiden sijaan viheriöille suuntaavia virtuaalipelureita ei ole myöskään unohdettu. LG nimittäin isännöi parhaillaan FIFA 12 2vs2 -turnauksen yhdessä Creativen kanssa. Voittajat palkitaan SB Tactic360 Ion -kuulokkeilla.


Maaliskuun yksi iloisimpia uutisia oli, kun Trials Evolutionin sekä Minecraftin julkaisupäivät ilmoitettiin.

Tulevista julkaisuista maaliskuussa pistettiin kahden kovan pelin hypemyllyt pyörimään alkukierroksille. Haloista nykyään vastuussa oleva 343 Industries rikkoi E3-messuilta kestäneen hiljaisuuden ja julkaisi kasan kuvia sekä videopäiväkirjan Halo 4:n kehityksestä.

Ubisoft puolestaan laittoi Assassin´s Creed 3:n hyperattaat rullaamaan julkaistessaan pelistä ensitiedot ja -trailerin. Pelin on määrä saapua kauppoihin 31. lokakuuta.

Pääsiäinen lähestyy ja sen kunniaksi LG:ssä starttaa koko viikon kestävä ja aina seuraavalle viikolle jatkuva kisaputki, jossa jaossa on ensin maanantaista perjantaihin DesignSkins-arvokoodeja ja 9. huhtikuuta pääpalkintona on Sound Blaster Recon3D -tilaäänisuoritin. Kilpailun tarkemmat tiedot löytyvät foorumilta.

Livegamers toivottaa käyttäjilleen hyvää alkavaa huhtikuuta ja lätkäkansalle tietysti jännittäviä pelejä, niin SM-liigan kuin virtuaalikenttien puolella.