Maanantain missatuissa Disney Infinity traileri

Kirjoittanut: Livegamers

22.04.2013

Maanantait ovat joskus hiljaisia uutispäiviä, joten silloin voi katsahtaa hiukan taakse ja tutustua ohi menneisiin uutisiin. Tänään maanantain missatuissa uutisissa kaivellaan esiin peli, joka kiinnostanee varsinkin perheellisiä pelaajia. Kyseessä on Disney Infinity, Disneyn vastaus Activisionin Skylanders-sarjalle.
Ideana Infinityssä on se, että aluksi talouteen ostetaan erilaisia Disney-hahmoja. Hahmot asetetaan alustalle, joka lukee sen tiedot ja tämän jälkeen hahmo siirtyy pelikonsolin puolelle ohjattavaksi. Itse pelissä voi luoda omia maailmojaan, joita voi sitten ystäviensä kanssa koluta.

Disney Infinitystä julkaistiin hiljattain uusi traileri, joka on katsottavissa alla. Lisäksi pelin viralliselta Youtube-kanavalta löytyy lisää videoita aiheesta. Uusia kuvia pelistä voit käydä katsomassa esimerkiksi Videogamer.com osoitteesta.

Disney Infinity julkaistaan Xbox 360:lle, Playstation 3:lle, Wii U:lle, Wiille sekä 3DS:lle 20. elokuuta. Pelin kaikki tekstit sekä puheet ovat suomenkielisiä.

Lähde: Lehdistötiedote