Mark McMorris Infinite Air lautailee kauppoihin lokakuussa

Kirjoittanut: Livegamers

03.09.2016

Julkaisija Maximun Games ja kehittäjä HB Studios kertoivat, että lumilautailupeli Mark McMorris Infinite Air julkaistaan lokakuun 25. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, sekä PC:lle.
Mark McMorris Infinite Air tulee sisältämään kuusi pelattavissa olevaa ammattilumilautailijaa: Mark McMorris, Silje Norendal, Torstein Horgmo, Danny Davis, Ulrik Badertscher, sekä Craig McMorris.

”On ollut mahtavaa työskennellä lahjakkaiden kehittäjien kanssa ja saada nämä upeat snoukkaajat mukaan”, Mark McMorris kertoo. ”Tahdomme pelaajien kokevan saman huuman, jonka me koemme lumella, ja onkin jännittävää nähdä heidän kokevan samaa innostuneisuutta ja adrenaliinivyöryä, kuin mitä me koemme.”

Infinite Airissa pelaajat pääsevät rakentamaan ja suunnittelemaan omia lautailureittejä ja -puistoja, kokemaan lumilautailun huiman vauhdin mahdollisimman realistisena sekä haastamaan ystäviään oikean elämän snoukkailukisoihin. Pelin lumeen on panostettu huimat määrät aikaa ja resursseja, sillä tekijät haluavat tuoda peliin täydellisen vastineen oikean elämän lumesta ja sen käyttäytymisestä. Peli myös tulee sisältämään yli 160 kilometriä avoimen maailman vuoria, mäkiä ja lautailureittejä.