Marraskuun turnaus- ja liigakimara

Kirjoittanut: Livegamers

15.11.2006

Livegamersin turnaukset ja liigat pyörivät täydellä vauhdilla edelleen. Tällä hetkellä käynnissä ovat turnaukset Halo 2:sta ja Rainbow Six 3:sta. Liigoista käynnissä ovat loppusuoralle ehtinyt Ghost Recon: Advanced Warfighter -klaaniliiga ja lisäksi juuri päättynyt Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2 -liiga.
LotR: BfME 2 -liiga pelattiin kahdessa lohkossa ja siihen pääsi mukaan 16 innokasta taktikkoa. Kummassakin lohkossa yksi oli ylitse muiden; Flayer dominoi Lohko Aragornia puhtaalla pelillä ja samankaltaista hallintaa Lohko Sauronissa esitti Rufus Von Ruddendof – kummatkin selvittivät Lohkonsa 7 voitolla, 0 tasapelillä ja 0 tappiolla. Loppupeleihin pääsivät mukaan myös lohkojen toiseksi sijoittuneet JakettaJa sekä ykka.

Lohkopelien päätyttyä jatkoon selvinneet ratkaisivat keskenäisen paremmuutensa loppuerissä, joissa lohkojen parhaat päihittivät vastuksensa ja etenivät finaalipeleihin. Rufus Von Ruddendofin ja Flayerin finaalipeli ratkesi Flayerin 3-1 voittoon. Pronssipelissä samaisella tuloksella voiton vei JakettaJa.

Lopullinen tulos oli siis seuraava:
1. Flayer
2. Rufus Von Ruddendof
3. JakettaJa

Livegamers onnittelee liigan voittajaa, jolle lähtee palkinnoksi Livegamersin T-paita.

Lähiaikoina on tulossa myös uusia turnauksia – tällä hetkellä ilmoittautuminen on käynnissä NHL 07 – SkillSticking to Fame -turnaukseen, jonka lisäksi pian alkavat ilmoittautumiset PGR 3, NHL 2K7 ja PES 6 -turnauksiin. Lisää turnauksia ja liigoja on luvassa alkuvuodesta, jolloin paremmuutta selvitellään joulun alla julkaistuissa huippupeleissä. Eikä unohtaa sovi myöskään PC-puolen laajaa turnausvalikoimaa.