Mass Effect 3: Rebellion Pack pian Liveen

Kirjoittanut: Livegamers

26.05.2012

Uusi Mass Effect 3: Rebellion Pack tuo moninpelin yhteistyötilaan kaksi uutta karttaa, uuden tiimitavoitteen ja uuden varustepaikan. Paketti tarjoaa lisäksi uusia avattavia hahmoja, kuten Vorchan, ex-Cerberus operaattorin ja miespuolisen Quariansin. Laajennus sisältää myös täysin uusia aseita ja tarvikkeita, jotka saa käyttöön pelin moninpelikaupan tehopakkausten myötä.
Mass Effect 3: Rebellion Pack on ladattavissa ilmaiseksi 29. toukokuuta Xbox Live- ja Origin -palveluista ja 30. toukokuuta PlayStation Networkista.

Paketti sisältää:

· Kaksi karttaa – Firebase Jade, joka sijaitsee Salarian STG -tukikohdassa Sur’Keshissa ja Firebase Goddess, joka sijaitsee Asari-kotiplaneettalla Thessiassa.

· Kuusi Uutta Avattavaa Hahmoa – Ex-Cerberus Adept ja Vanguard, Vorcha Soldier ja Sentinel tai miespuolinen Quarian Engineer ja Infiltrator.

· Uusi tehtävänaikainen tavoite – Satunnaisesti aaltojen 3, 6 ja 10 aikana ilmestyvä uusi tavoite vaatii tiimiä ottamaan haltuun tärkeän paketin ja saattamaan sen turvallisesti määrättyyn paikkaan kullakin kartalla.

· Uusi varustepaikka – uusi paikka varusteruudulla antaa pelaajille pysyvän pelibonuksen, joka ei häviä matsin jälkeen. Uudet tuotteet vaihtelevat asepäivityksistä hahmokehitykseen ja ovat saatavilla tehopakkauksista.

· Uusia Aseita – Eliminoi vastustajat uusilla huipputehokkailla aseilla kuten Cerberus Harrier, Krysae Sniper Rifle ja Reegar Carbine.

Mikäli vielä harkitset Mass Effect 3:n hankkimista, niin kannattaa lukaista Livegamersin virallinen arvio pelistä.

Lähde: Lehdistötiedote