Master Chief ja Nightwish Halo 3:n yömyynnissä

Kirjoittanut: Livegamers

21.09.2007

Tapahtumaa Helsingin Asematunnelin City Anttilassa vauhdittavat Halo-sankari Master Chief sekä koko Nightwish-yhtye!Pitkä odotus päättyy ensi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 00.01, kun ensimmäiset Halo 3 -pelit ja Nightwishin Dark Passion Play -levyt löytävät tiensä fanien käsiin. Yömyyntitapahtumassa Helsingin Asematunnelin City Anttilassa fanejaan tervehtivät sekä Master Chief että koko Nightwish-yhtye. Historiallisesta yömyyntitapahtumasta voi poimia mukaansa Bungie Studion legendaarisen pelisaagan viimeisen osan ja Nightwishin ensimmäisen levyn, jossa laulajana on Anette Olzon. Molemmat julkaistaan ympäri Eurooppaa 26.9.2007. Jonotus yömyyntiin alkaa kello 22, ja erikoisajankohdan vuoksi käynti City Anttilaan on Aleksanterinkadulta.

Virittäydy Halo 3 -tunnelmaan

Halo-huumaan voi virittäytyä jo tiistaina 25.9. Kolmen Sepän aukiolla. Kello 19 pyörähtää käyntiin Halo 3 -tapahtuma, jossa halukkaat voivat liittyä Halo 3 -armeijaan. Sopivuus Master Chiefin joukkoihin testataan taidon, tarkkuuden ja tiedon osalta, samoin teeman mukainen pukeutuminen vaikuttaa valintaan. Paikalla on myös Xbox 360 Wheels -pelivaunu, jossa pääsee kokeilemaan Halo 3 -peliä jo kello 19 alkaen!

Pelitrilogian viimeinen osa ratkaisee ihmiskunnan kohtalon

Bungie Studion luoma Halo-pelisarja saa arvoisansa päätöksen kolmannessa osassaan, jossa ratkeaa ihmiskunnan kohtalo. Mitä tapahtuu, kun pelin sankari Master Chief palaa saattamaan loppuun Covenantin, Floodin ja ihmiskunnan välisen dramaattisen taistelun?

Valtavat taistelut, komeat maisemat, vakuuttava grafiikka ja jatkuva toiminta takaavat uuden sukupolven pelikokemuksen. Tehokas juoni, uudet aseet, hahmot ja haasteet tekevät yksinpelistä entistä houkuttelevampaa. Pelaaja pääsee eläytymään Master Chiefin komeimpiin taisteluihin, ja näkee suuruuden kasvavan legendaksi.

Sosiaalinen pelaaminen nousee Halo 3:ssa uudelle tasolle. Xbox Liven Halo 3 -moninpelissä pelikumppani voi löytyä maailman toiselta puolelta, tai pelikokemuksen voi jakaa kolmen ystävän kanssa omassa pelissä.

Halon aiempia osia on myyty Xboxille ja PC:lle yhteensä 14,8 miljoonaa kappaletta. Halo 2 on miltei kolme vuotta julkaisemisensa jälkeen Microsoft Xbox Liven pelatuin peli. Sitä on tähän mennessä pelattu verkossa lähes miljardi tuntia.

Lähde: Lehdistötiedote