Max Payne 3 -infopaketti

Kirjoittanut: Livegamers

09.05.2012

Rockstar Gamesin kehittämä kolmannen persoonan ammuntapeli Max Payne 3 julkaistaan 18.5.2012 Xbox 360:lle ja PS3:lle. PC:lle peli ilmestyy 1.6.2012. Livegamers kokosi pienehkön infopaketin pelistä ja siitä julkaistuista videoista huomista julkaisutraileria odotellessa.

Soundtrack

Emicida (Act of the Year in the 2011 MTV VMB Awards -voittaja) on julkaissut ”9 Círculos (9 Circles)” -nimisen Max Payne 3:lle tehdyn soundtrackin, jota voi kuunnella osoitteessa http://soundcloud.com/rockstargames/emicida-9-circulos-prod.

Major League Gaming -turnaus

Maanantaina 14. toukokuuta ammattilaispelaajat taistelevat voitosta Max Payne 3 -pelin 4 vs. 4 -monipeliturnauksessa, jossa on rahapalkintona 30 000 dollaria. Tiedotteita tapahtumasta voi seurata Twitterissä.

Social Club

Jos sosiaalinen yhteisö kiinnostaa, kannattaa suunnata osoitteeseen http://socialclub.rockstargames.com/ ja liittyä Social Clubiin, jossa voi muun muassa seurata tilastojaan ja viestiä kavereidensa kanssa.

Videoita:

Alla olevassa vajaan puolen tunnin mittaisessa Gametrailersin videossa haastatellaan tekijöitä ja näytetään kuvamateriaalia pelistä.

Max Payne 3 -moninpelitraileri, osa 1

Max Payne 3 -moninpelitraileri, osa 2

Aikaisempia uutisiamme pelistä:

»» Max Payne -sarjakuva julkaistaan torstaina
Max Payne 3:sta on julkaistu sarjakuva, joka käsittelee Max Paynen ongelmallista menneisyyttä aina kahden edeltävän pelin ajalta pelisarjan kolmanteen osaan.

»» Max Paynelle valtavasti lisämateriaalia
Kesän ja syksyn aikana on luvassa useita eri lisäsisältöpaketteja Max Payne 3 -peliin.

»» Uusi Max Payne 3 -video
Rockstar julkaisi Max Payne 3 -videon, jossa esitellään 1911-puoliautomaattipistoolia.

»» Max Payne 3 -videolla fiilistellään bullet timellä
Rockstar julkaisi Max Payne 3 -videon, jossa päästään nauttimaan bullet timestä.