Mediapäivityksiä

Kirjoittanut: Livegamers

17.01.2004

Jälleen monta netti-sivustoa ilahduttaa meitä uusilla kuvilla sekä trailereilla.
Rallisport Challenge 2 tukee 16 pelaajan Xbox Live moninpeliä sekä XSN Sports -turnauspalvelua. Grafiikkamoottori on täysin uusittu ja sääolosuhteista on pyritty tekemään mahdollisimman realistisia. Kilparatoja peliin on luvattu noin 90 kappaletta, lumiradoista aavikkoratoihin. Ralliautojakin löytyy yli 40 erilaista.

Rallisport Challenge 2 -kuvia

Tenchu: Return from Darkness -pelissä on 11 laajaa, upeasti mallinnettua kenttää, jossa on realistiset sään vaihtelut sekä valoefektit.
Xbox Live -tuki mahdollistaa kahden pelaajan co-op -moodin kuudessa kentässä normaalin yksinpelin tehtävien sekä deathmatch-tyylisen taistelun lisäksi.

Tenchu: Return from Darkness -kuvia

Tenchu: Return from Darkness -traileri (13 MB .zip)

Headhunter kertoo rikkaan ja hyvinvoivan ”Below” sekä köyhän ja saastaisen ”Under” -yhteiskuntien tuhon jälkeisestä elämästä. Kaksi toisistaan poikkeavaa yhteiskuntaa ovat muodostuneet Bloody Mary -nimisen viruksen aiheuttaman tuhon takia.

Headhunter: Redemption -kuvia

Painkiller on kauhua sisältävä FPS-peli, jossa lahdataan epäkuolleita. Pelaajan ohjaama Daniel Garner kuolee auto-onnettomuudessa ja hän luulee pääsevänsä taivaan pilvilinnojen huomaan. Mutta pahaksi onnekseen joutuukin helvetin ja taivaan väliseen demoni-maailmaan. Vihollisten tekoälyn sanotaan olevan loistavaa ja onhan pelissä myös Havok ”räsynukke”-fysiikkamallinnus sekä Xbox Live -tuki

Painkiller -kuvia

Darkwatch: Curse of the West vaikuttaa mielenkiintoiselta FPS-peliltä joka yhdistää vampyyri-kauhua, Villin Lännen riemukasta meininkiä sekä epäkuolleita vihollisia. Xbox Live– tuki on luvassa moninpelin muodossa.

Darkwatch: Curse of the West -kuvia

Darkwatch: Curse of the West -traileri

Breakdown on FPS-toimintaseikkailu, joka yhdistää ammuskelua sekä taistelupelien parhaita puolia.

Breakdown -kuvia