Mediapäivitys: Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition

Kirjoittanut: Livegamers

08.12.2003

Monen Elder Scrolls III: Morrowind -pelin ystävän iloksi Jeus-France.com on julkaissut uusia pelitilannekuvia lisälevyt Tribunal ja Bloodmoon sisältävään Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition -pelistä.
Tribunal -lisälevyn seikkailu sijoittuu muinaiseen, suurilla muureilla rajattuun Morrowindin pääkaupunkiin Mournholdiniin, jossa asustaa Morrowindin kuningas sekä yksi Tribunalin elävistä jumalista, Almalexia.
Pääasiassa tarinan tehtävät ovat suurissa kellopeliluolastoissa, joissa pelaajaa vaanii uudet viholliset, joita kuvataan pahemmiksi, kuin päämantereen Vvardenfellin viholliset. Kooltaan Mournholdin kaupunki on suunnilleen saman suuruinen kuin Vvardenfellin Balmora.

Kylmälle Solstheimin saarelle sijoittuvan Bloodmoon -lisälevyn seikkailussa voit valita pelaatko alkuperäiskansan skaalien puolella, puolustaen heitä pahoja ihmissusia vastaan, vai liitytkö ihmissusien puolelle muuttumalla sudeksi, jolloin et enää seuraa pääjuonta. Sutena et voi käyttää aseita, haarniskoita tai magiaa, mutta hahmosi on voimakkaampi ja taistelee voimakkailla käpälillä.

Uusiin seikkailuihin pääsee alkuperäisen pelin tallennetulla hahmolla, ja seikkailuista voi palata Vvardenfellin päämantereelle, uusien aseiden sekä kokemusten kera.

Lisälevyjen on sanottu tuovan lisää pelattavaa noin 80 tunnin edestä, joten Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition on varmasti rahanarvoinen paketti. Näillä näkymin peli ilmestyy 30.1.2004.

Viralliset sivut

Uudet kuvat näet alla olevasta linkistä.