Mediapäivitys: Shadow Ops: Red Mercury

Kirjoittanut: Livegamers

15.12.2003

Ensi vuonna ilmestyvästä Shadow Ops: Red Mercury -pelistä kuvia tarjoilee ToTheGame.
Shadow Ops: Red Mercury on mielenkiintoinen FPS -peli, jossa seikkaillaan Delta Force eliittisotilaalla maailman eri kolkissa etsimässä venäläisen atomikiihdyttimen varastettuja asiakirjoja ennen kuin ne päätyvät terroristien käsiin. Kenttiä yksinpeli-kampanjaan luvataan yli kaksikymmentä. Vielä on vaikea sanoa mitä nykyistä FPS-peliä Shadow Ops: Red Mercury muistuttaa, mutta ainakin hienolta vaikuttaa.

Ruutukuvien perusteella peli on graafisesti parempaa keskitasoa. Pelin tekijät ovat kiertäneet ympäri maailmaa valokuvaamassa erilaisia paikkoja, joiden pohjalta ovat suunnitelleet pelin kentät. Äänet peliin on palkattu tekemään Soundelux -äänistudio, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Black Hawk Down, Charlie´s Angels 2 ja Kill Bill.

Mukana on myös kuudentoista pelaajan Xbox Live -moninpelituki. Tekijät ovat luvanneet ainakin Deathmatch, Team Deathmatch, Plant the Bomb, Capture the Flag ja Escort -pelimoodit, joten ainakin valinnanvaraa on. Myös neljän pelaajan split-screen -tuki peliin on tulossa.

Kuvia näet alla olevasta linkistä.