Menolippu saapuu huomenna Arcadeen

Kirjoittanut: Livegamers

24.06.2008

Microsoft ilmoitti tuttuun tyyliin tällä viikolla julkaistavat Live Arcade -pelit. Tällä kertaa vuorossa on jälleen kahden pelin viikko, kun julkaisuvuoronsa saavat Happy Tree Friends: False Alarm ja Ticket to Ride.
Happy Tree Friends: False Alarm tuo kulttimaineeseen kohonneen nettianimaation rivot eläimet ja kieron huumorin pelimuotoon. Pelaajan ohjastaa Lumpy-hirveä, jonka täytyy pelastaa eläinystävänsä erilaisista vaaratilanteista. Peli sisältää kymmenen erilaista tehtävää ja kolme erilaista paikkaa: kaivoksen, karkkitehtaan ja museon. Happy Tree Friendsin klassiset elementit – veri, kaaos ja hullunhauskat tilanteet – ovat mukana myös pelissä.

Ticket to Ride, eli suomalaisittain Menolippu, on konsoliversio useita palkintoja voittaneesta ja suureen suosioon nousseesta lautapelistä. Pelissä on tarkoituksena yhdistää Pohjois-Amerikan kaupunkeja toisiinsa rautatieverkoston avulla. Pisteitä saadaan kaupunkien yhdistämisestä ja ratojen rakentamisesta. Radan rakentaminen onnistuu korteilla joita pelaaja voi nostaa oman vuoronsa aikana. Peli tukee Xbox Live Vision -kameraa sekä viiden pelaajan Live-moninpeliä. Myös neljän pelaajan moninpeli samalla konsolilla onnistuu. Lisäksi myöhemmin ladattavaksi ilmestynee lautapeliin julkaistuja lisäosia.

Molemmat pelit ovat ladattavissa huomenna keskiviikkona 800 Microsoft-pisteen (noin 9,3 euron) hintaan.