Metal Gear Solid 5:n resoluutiot ja uusia videoita

Kirjoittanut: Livegamers

10.08.2015

Konami on paljastanut Metal Gear Solid 5: The Phantom Painin resoluutiot ja ruudunpäivitysnopeudet. PlayStation 4 -version resoluutio on perinteiseen tapaan 1080p ja ruudunpäivitysnopeus 60 ruutua sekunnissa. Xbox One -version myötä taas palataan hieman taaksepäin, kun resoluutio jää 900p-lukemaan, mutta ruudunpäivitysnopeus on kuitenkin PS4:n tapaan 60 FPS. MGS5:n esiversiossa Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes:ssa Xbox One jäi 720p-resoluutioon.
PC-versio taas vähintäänkin yhtä tuttuun tapaan pyyhkii konsoleilla lattiaa, kun resoluution saa viritettyä 4K-tarkkuuteen. Edellisen sukupolven konsolit jäävät edellisen sukupolven lukemiin, kun resoluutiona nähdään 720p ja ruudunpäivitys jää 30 ruudun sekuntivauhtiin.

Viime viikolla käydyillä Gamescom-messuilla myös nähtiin uutta pelikuvaa MGS5:stä. Alla olevat videot vinkkasi foorumilla käyttäjämme SpanSpider.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain julkaistaan 1. päivä syyskuuta alustoinaan Playstation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ja PC.