Method Man ja Ghost saapuvat Call Of Duty: Infinite Warfareen

Kirjoittanut: Livegamers

29.03.2017

Call Of Duty: Infinite Warfare on päivittynyt, tuoden mukanaan paljon bugikorjauksia ja hienosäätöjä, mutta myös jotakin pelillisesti uutta. Peliin on lisätty kaksi uutta asetta, sekä mahdollisuus vaihtaa radiosta kuuluvan komentajan ääntä.
Uusina aseina peliin on lisätty VPR-konepistooli, sekä X-EON-rynnäkkökivääri. Mikäli omistaa pelin kausipassin, saa aseet käyttöönsä samantien. Mikäli ei, ne joutuu avaamaan tekemällä erilaisia haastetehtäviä pelin sisällä.

Toinen uutuus on mahdollisuus vaihtaa pelin radiokomentajan ääntä. Tällä kertaa mukana onkin Wu-Tang Clanista tuttu Method Man, sekä CoD: Modern Warfare 2:n Ghost. Ghostin brittiäänipaketti on kaikille ilmainen, mutta Method Manin slangikomennoista joutuu maksamaan neljä euroa. Radioäänen vaihtaminen ei Call Of Duty-sarjassa ole myöskään mitenkään uusi juttu, sillä samanlainen mahdollisuus oli myös Call Of Duty: Ghostsissa, jossa radioäänen sai vaihdettua mm. Snoop Doggiksi. Activision myös kertoi äänipakettien olevan ”ensimmäiset kaksi”, joten lisää vaihtoehtoja on tulossa myöhemmin.