Microsoft käynnisti Message Centerin

Kirjoittanut: Livegamers

04.05.2006

Xbox Liven tiistaisen huoltokatkoksen yhteydessä Microsoft käynnisti My Xbox Message Center -palvelun.
Microsoft kertoo, että Message Center liittyy heidän loppumattomaan tavoitteeseensa tarjota Xbox Liven käyttäjille mieleisiä palveluja.

– Kaikki My Xbox -palvelun käyttäjät (Xbox Live Silverin ja Goldin käyttäjät sekä ne jotka ovat vain rekisteröityneet osoitteessa Xbox.com) voivat nyt lukea tekstiviestejä Message Centerissä. Joku voi lähettää sinulle viestin Xbox 360:lla ja voit lukea sen PC:lläsi.

– Xbox Live Goldin käyttäjät voivat lähettää viestejä Message Centerin kautta. Merkkien rajamäärä on sama kuin Xbox 360:lla eli 250 merkkiä.

– Xbox Live Goldin käyttäjät voivat lähettää viestejä (maksimissaan 200 viestiä päivässä) pelaajille jotka ovat heidän kaverilistallaan.

– Xbox Live Goldin käyttäjät voivat lähettää viestejä (maksimissaan 25 päivässä) pelaajille jotka eivät ole heidän kaverilistallaan.

– Kaikki My Xboxin käyttäjät voivat estää muita lähettämästä heille viestejä. Määritä haluamasi gamertag estetyksi ja et saa enää viestejä kyseiseltä henkilöltä. Eston saa peruttua lähettämällä kyseiselle henkilölle viestin.