Microsoft kiusoittelee Halo 2:n uusintapainoksella

Kirjoittanut: Livegamers

29.03.2014

Halo 2:n Anniversary-versio lienee tällä hetkellä Xbox Onen suurin julkinen salaisuus. Huhut ja kiusoittelut uusintapainoksen ympärillä pyörivät suurilla kierroksilla ja käytännössä sen julkistaminen on vain ajan kysymys.
Microsoft Game Studiosin pomo Phil Spencer keskusteli tästä hypoteettisesti saapuvasta uusintapainoksesta IGN:lle. Spenceriltä kysyttiin mielipidettä uusintapainoksen tärkeimmästä ominaisuudesta.

”Tässä fiktiivisessä maailmassa, jossa peli on olemassa”, Spencer aloitti hymyillen. ”Vastaus on helppo: moninpelikokemus, jonka me kaikki näimme alkuperäisessä Halo 2 -pelissä”, hän jatkoi.

”Mikäli tällainen Halo 2 Anniversary olisi olemassa, niin mielestäni sen moninpelin tulisi olla fantasinen”, hän päätti.

Halo 2:n julkaisusta tulee kuluvan vuoden marraskuussa kuluneeksi kymmenen vuotta. Aiemmin helmikuussa Master Chiefin ääninäyttelijä Steve Downes paljasti, että Halo 4:lle ei saada vielä tänä vuonna jatkoa. Sen sijaan Halo 2:sta nähtäisiin uusintapainos. Lisäksi Phil Spencer on kiusoitellut asialla Twitterissä ja lupasi kesän E3-messuille ”hyviä Halo-uutisia”.