Microsoft ostaa Activision-Blizzardin?

Kirjoittanut: Livegamers

13.07.2012

Uutistoimisto Reutersin saamien tietojen mukaan Microsoft on yksi potentiaalisista Activision-Blizzardin ostajista. Lähteiden mukaan Microsoftin rinnalla kaupanteossa olisi myös media-alan jättiläinen Time-Warner.
”Activision-Blizzardilla on kaksi suurta tuotemerkkiä: Call of Duty konsolipuolella ja World of Warcraft massiivimoninpelipuolella. Ja Kiina ei ole kovin suuri konsolibisneksen puolella, siellä verkkopelit ovat suurempia monista syistä”, juttelee alaa tunteva pankkiiri Reutersille.

Reuters jatkaa spekuloinnilla: ”Microsoftilla on tarvittavaa tulivoimaa, mutta on todennäköisesti vain keskittymässä uuden sukupolven konsoliin. Lähde kertoo, että ”he tuskin haluavat häiritä itseään liikaa, mutta jos he haluavat pysyä kelkassa myös pelipuolella, luulisi heidän haluavan omistaa joitain suuria tuotemerkkejä, ei vain tarjoavan konsoleita niille.””

Niin Microsoft kuin Time-Warnerikaan ei ole kommentoinut huhuja. Vivendin omistama 60 prosentin siivu Activision-Blizzardista uskotaan olevan noin 10 miljardin Yhdysvaltain dollarin arvoinen, joten joitain suuria uutisia on joka tapauksessa tulossa asiaan liittyen.