Microsoft tuo messut kotisohvalle

Kirjoittanut: Livegamers

19.09.2006

Tulevana perjantaina nimekäs Tokyo Game Show -messutapahtuma viettää 10-vuotisjuhlapäiviään. Messujen jatkoksi päästään nauttimaan jo heti alkuviikosta Barcelonan X06-tapahtumasta, jolle Microsoft on varannut isoja ilmoituksia. Jo alkuvuoden E3-messuilta tuttuun tyyliin Microsoft on mukana tuomassa yhdeksän päivän verran messuhuumaa kotisohville.
Kaksi peräkkäistä messutapahtumaa lupaavat rutkaasti pelijulkistuksia, tietoja sekä tietenkin pelaamista. Sama teema jakautuu myös Xbox Live Kauppapaikalle, jossa nautitaan yli 100 ladattavan tiedoston tarjonnasta. Microsoft on ilmoittanut tämän sisältävän lehdistötilaisuuskatsauksia, peliuutisia, kulissientakaista messumateriaalia, pelivideoita sekä tietenkin pelattavia demoja. Sokerina pohjalla Microsoft ilmoitti julkaisevansa ennestään salassa pidetyn suurinimikkeisen Arcade-pelin.

Myöskin pelaajan oma boxi voi messuaikana olla muodonmuutoksen kourissa, sillä uusia pelaajakuvia ja teemoja ollaan luvattu mm. seuraavilta nimikkeiltä: Alan Wake, Fable 2, Mass Effect ja Forza Motorsport 2. Yhdysvaltalaisia käyttäjiä hemmotellaan lisäksi ilmaisilla Battlestar Galactica -teemoilla ja -kuvilla sekä ainoastaan Liven kautta tarjolla olevalla kohtauksella, joka julkaistaan ennen sarjan tulevaa ensi-iltaa. Messujen alla tarjolla on myös aiemmin uutisoitu ilmainen Xbox Live Gold -viikko.

Latausruuhkaa on siis jälleen luvassa, eli peukalot valmiiksi sillä messutarjontaa alkaa ilmestymään jo huomenna ja on tarjolla vain rajatun ajan.