Microsoftin Overdog auttaa pelailuissasi

Kirjoittanut: Livegamers

20.03.2015

Xbox Onelle on tulossa maaliskuussa Overdog-palvelu, joka auttaa ihmisten löytämisessä konsolilla. Palvelu tarkistaa käyttäjien maut musiikin, urheilun, elokuvien ja muiden asioiden suhteen pyrkien löytämään sinulle juuri sopivan kumppanin.
Kun pidät erilaisista asioista kuten jalkapallosta omassa profiilissasi, Overdog-aplikaatio tarkistaa kenellä on profiilissaan vastaavanlainen kiinnostuksen kohde. Voit etsiä ihmisiä Overdogin omasta hausta tai tyytyä sen ehdotuksiin. Overdog laittaa ruudulle esimerkkiprofiileja, jotka jakavat samoja kiinnostuksen kohteita sekä kertoo, kuinka paljon samanlaisia kiinnostuksen kohteita on ja myös kuinka monen prosentin todennäköisyydellä olette samanlaisia kiinnostustenne suhteen. Voit profiileita nähdessäsi siirtyä suoraan pelaamaan pelaajien kanssa tai laittaa heidät vaikka kaveriksi myöhempiä sessioita varten.

Overdog on vielä julkaisematta mutta sen pitäisi ilmestyä vielä maaliskuussa. Aplikaatio tulee ensin vain Pohjois-Amerikkaan ja Iso-Britanniaan. Palvelun voi ladata Xbox Onen sovelluskaupasta. Applikaation odotetaan ilmestyvän muillekin, vielä julkistamattomille alustoille tänä vuonna.