Microsoftin Xbox Live PGR3 -turnaus

Kirjoittanut: Livegamers

10.04.2006

Microsoft, Bizarre Creations ja Lamborghini käynnistävät kaikkien aikojen ensimmäisen maailmanlaajuisen Xbox Live PGR3 -turnauksen.
Huhtikuun 17. päivästä lähtien PGR3-peli lataa Xbox 360 -konsolille automaattisesti ilmaisen päivityksen, jolla pääsee mukaan turnaukseen. Rekisteröinti turnaukseen sen web-sivuilla on jo käynnissä ja se loppuu 29. päivä huhtikuuta.

PGR3-turnaus tarjoaa huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana sykettä nostavia yksi yhtä vastaan kilpailuja maailman parhaimpien kuljettajien välillä. Riippuen asuinpaikastaan, pelaajat osallistuvat Euroopan, Aasian tai Amerikan paikalliskilpailuihin, joista kukin sisältää alkuerät ja karsintakilpailut, joissa vain nopein selviytyy. Kesäkuussa 12 parasta kuljettajaa ympäri maailman – neljä kustakin maanosasta – kutsutaan kilpailemaan maailman parhaan kruunusta Lamborghinin tehtaalle Sant’Agata Bologneseen, Italiaan.

Finaalipaikan lisäksi Euroopan neljä voittajaa saavat myös uniikin, mustan PGR-aiheisen Xbox 360 –konsolin, sekä virallisen Xbox Live PGR3 Lamborghini-takin. Kymmenen seuraavaksi parasta kuskia voittavat myös PGR-konsolin ja kaikki neljätoista voittavat paikan himoitussa autourheiluklubissa, PGR100:ssa.

Pelaajat, jotka haluavat seurata kilpailua reaaliajassa, voivat kytkeytyä Gotham TV-kanavalle, joka on PGR3-pelin sisäänrakennettu ominaisuus. Rekisteröityminen kilpailuun jatkuu 29. huhtikuuta asti ja itse kilpailut alkavat 17. huhtikuuta.

Lisätietoja turnauksesta löytyy täältä.

Lähde: Lehdistötiedote