Mielenkiintoisia trailereita viikon varrelta

Kirjoittanut: Livegamers

28.10.2012

Tällä viikolla on julkaistu monta kiinnostavaa traileria. Ohessa muutama poiminta kuluvan viikon trailerisaldosta.

BioShock Infinite ´Beast of America´ -traileri

Pelikuvaa BioShock Infinitestä sisältävä traileri esittelee Kolumbian katuja ja Elizabethin taitoja. Irrational Gamesin kehitteillä oleva kerronnallinen peli sijoittuu vuoteen 1912 ja on hahmon silmin kuvattu räiskintä, joka on jatkoa yli neljä miljoona kappaletta myyneelle BioShockille.

Sleeping Dogs ´Nightmare in North Point´ -teaseri

Videolla nähdään lyhyt esitys ensi keskiviikona ladattavaksi tulevasta Sleeping Dogs -pelin lisäosasta.

Farming Simulator 2013 -julkaisutraileri

Farming Simulator 2013 on ilmestynyt PC-tietokoneille 29,90 euron kuluttajahintaan. Peli julkaistaan myös PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille keväällä 2013.

F1 Race Stars -traileri

Videolla nähdään pelikuvaa 16. marraskuuta julkaistavasta F1 Race Starsista. Livegamersin ennakon voit lukea täältä.

Halo 4 -traileri

Pelikuvaa 6. marraskuuta julkaistavasta Halo 4 -pelistä. Livegamersin ennakon voit lukea täältä.

Xbox SmartGlass -ohjevideo

Video sisältää ohjeita SmartGlassin käyttämisestä. SmartGlass on nyt ladattavissa Windows-laitteisiin ilmaiseksi Xbox Live Kauppapaikalta. Voit ladata sovelluksen myös täältä. Sovellus on saatavilla myös Android-käyttöjärjestelmän sisältäville puhelimille, ja sen voi ladata täältä. SmartGlassin luvataan saapuvan myös iOS-käyttöjärjestelmälle pikapuolin.

Need for Speed Most Wanted -julkaisutraileri

Ensi viikon torstaina julkaistavassa Need for Speed Most Wanted -pelin julkaisutrailerissa kaahaillaan poliiseja pakoon. Livegamersin ennakon voit lukea täältä.

Hitman: Absolution -elokuvatraileri

Videolla nähdään elokuvamainen pätkä 20. marraskuuta julkaistavasta Hitman: Absolution -pelistä. Voit lukea Livegamersin ennakon Hitman Absolution: Sniper Challengesta täältä.

Guardians of Middle-earth -hahmonjulkistustraileri

Guardians of Middle-earth -trailerilla julkistetaan pari hahmoa. Peli tulee ladattavaksi joulukuussa Xbox Live Kauppapaikalle ja PlayStation Networkiin.

Far Cry 3 ´The Tyrant: Hoyt´ -traileri

Ubisoftin julkaisemalla Far Cry 3 -trailerilla tapaamme saaren häijyn Hoytin, joka toimii saarella tyrannin elkein, kieroitunein säännöin. Tutuksi tulee myös Sam, joka on yksi Hoytin upseereista ja eräs saaren voimakkaista liittolaisista.
Far Cry 3 -pelin julkaisupäivä Euroopassa on 29. marraskuuta 2012. Peli tulee saataville Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle.

Assassin´s Creed 3:n julkaisutraileri

Ubisoft julkaisi odotetun Assassin´s Creed 3 -pelin julkaisutrailerin.
Assassin’s Creed 3 ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille 31. lokakuuta. PC-tietokoneille peli ilmestyy marraskuun 22. päivänä ja Wii U -pelikonsolille 30. marraskuuta.