Mighty No. 9 myöhästyy jälleen

Kirjoittanut: Livegamers

26.01.2016

Mega Man -henkinen Mighty No. 9 myöhästelee jälleen. Jo viime syyskuulle suunniteltu julkaisu siirtyi kertaalleen jo helmikuulle, mutta peliä kehittävä Keiji Inafune kertoo julkaisun koittavan vasta keväällä. Inafune pahoittelee viivästystä ja kertoo kehitysongelmien olevan verkkopelin puolella.
”Syy viivästymiseen johtuu bugeista verkkopelin puolella, ja erityisesti pelinhaun ongelmista. Tähän ongelmaan on kaksi suurta syytä, yksi syy on useampi julkaisualusta, sillä jokaisella järjestelmä on hieman erilainen ja toinen syy on, että käyttämäämme moottoria ei enää päivitetä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelihaun ja verkon koodit tehdään manuaalisesti.

”Ikävä kyllä tämä kaikki johtuu kehitystiimimme virhearvioinnista. Tästä johtuen fanimme, jotka ovat odottaneet Mighty No. 9:ä, ovat joutuneet odottamaan yli puoli vuotta enemmän kuin oli tarkoitus, ja siitä johtuen olemme todella pahoillamme. Haluan käyttää tämän tilaisuuden pyytää anteeksi henkilökohtaisesti ja kehitystiimin puolesta.”, Inafune kertoo.