Mike Tyson pelattavaksi hahmoksi UFC 2:een

Kirjoittanut: Livegamers

23.01.2016

Yksi kaikkien aikojen ikonisimmista urheilijoista tulee mukaan EA Sportsin UFC 2 -peliin. Pelin ennakkotilaavat fanit saavat Mike Tyson -hahmon käyttöönsä heti julkaisussa, ja kaikki pelaajat saavat hahmon avattua pelaamalla peliä ja pääsemällä uramoodin Hall of Fameen. Tällä nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestarilla on enemmän lyöntivoimaa kuin kenelläkään muulla pelissä olevalla kamppailijalla ja hänellä voi pelata kahdessa eri painoluokassa: kevyt raskassarja ja raskassarja.
”Kun mietit kaikkien aikojen kovimpia kamppailijoita, on Mike Tyson eittämättä yksi heistä ─ ja ehkä jopa listan kärjessä. On hauska miettiä, että jos MMA olisi ollut aikoinaan yhtä suosittu mitä se on nykyisin, olisimme voineet nähdä Tysonin astelevan oikeasti Octagon-kehään”, kertoo luova johtaja Brian Hayes. ”Tämä on yksi niistä upeista ‘mitä jos’ -ajatuksista, joita saimme kehittäessämme UFC 2 -peliä.”

Peliin on tulossa Tysonista kaksi eri versiota: ”Iron” Mike Tyson pohjautuu hänen nousustaan suosion huipulle ja olemalla voittamaton 80-luvulla; “Legacy” Mike Tyson on puolestaan kehitetty uran loppupuoli pääosassa. UFC 2:n Standard-version ennakkotilaavat fanit saavat ensimmäisen päivän pääsyn “Iron” Mike Tyson -hahmoon. Deluxe Editionin ennakkotilaajat saavat puolestaan pääsyn sekä “Iron” Mike että “Legacy” Mike Tyson -hahmoihin. Molemmat versiot ovat avattavissa myös pelaamalla.

”Suurena fanina olen erittäin otettu päästessäni mukaan EA Sports -peliin ja voidessani tutkia MMA-maailmaa”, Mike Tyson kertoo. ”Seuraan UFC:tä hyvin tarkkaan ja on todella mahtavaa nähdä miten pärjään pelihahmona näitä upeita MMA-urheilijoita vastaan.”

EA Sports UFC 2 -peliä kehitetään EA Canadan studiolla Burnabyssä. Peli julkaistaan Suomessa 17. maaliskuuta 2016 Xbox One- ja PlayStation 4 -konsoleille.

Lähde: Lehdistötiedote