Mirror´s Edge Catalystin viholliset lähemmässä tarkastelussa

Kirjoittanut: Livegamers

29.03.2016

Euroopassa 26. päivä toukokuuta ilmestyvän Mirror´s Edge Catalyst -pelin viholliset kerrottiin ja annettiin neuvoja, joilla voi voittaa heidät kamppailussa.
Guardians
Guardiansit ovat yleisimpiä vihollisia joita juoksijat kohtaavat. Nämä KrugerSec:in uskolliset työntekijät tarjoavat kevyttä haastetta pelaajalle.

Protectors
Harvinaisempia sekä epämiellyttäviä kohdatessasi heidät. Omaavat paremman iskunkestävyyden ja kyvyt torjua sekä tehdä vastaiskuja. Paremman taistelutaidon ja suojavarusteidensa vuoksi todellinen uhka, jos ovat ryhmässä.

Shock Protectors
Shock Protectorsit ovat kovia ja omaavat äärimmäisen torjuntakyvyn edestäpäin tuleville iskuille. Käytä nopeuttasi hyödyksesi heitä vastaan ja hyökkää selkään.

Enforcers
Enforcerit ovat korkeasti koulutettuja pidemmän matkan tappeluihin, mutta heidän lähitaistelutaitonsa ovat heikot. Pysy liikkeessä, mutta pidä etäisyydet heihin lyhyinä ja tyrmää heidät nopeasti.

Sentinel
KrugerSec:n kovimpia taistelijoita joita tulet kohtaamaan. Kohdatessasi Sentinelin on parasta pysyä liikkeessä ja yrittää hyökätä ylhäältäpäin. Lähitaistelussa nopeat ja sitkeät Sentinelit voivat torjua sinut helposti, jonka jälkeen tyrmätä yhdellä iskulla.