Miyazaki: Demon´s Soulsin remasterointi mahdollista toiselta tiimiltä

Kirjoittanut: Livegamers

09.07.2016

From Softwaren johtaja ja äärimmäisen hyvin myyneen Souls-pelisarjan luoja, Hidetaka Miyazaki, kertoo Gamespot-verkkojulkaisun haastattelussa Demon´s Soulsin käännöksen nykyalustoille olevan mahdollista. Käännöstyötä ei kuitenkaan olisi tekemässä From Software, vaan jokin muu kehittäjä. Syynä tähän ei ole niinkään Miyazakin kiinnostuksen puute, vaan pelien oikeudet. Dark Souls-sarjan oikeudet omistaa Bandai Namco Entertainment, kun taas Bloodbornen ja Demon´s Soulsin oikeudet omistaa Sony Interactive Entertainment.
”Dark Souls-pelisarja on Bandai Namcon nimike, kun taas Demon´s Souls ja Bloodborne ovat SIE:n nimikkeitä. Siispä päätös Demon´s Soulsin remasteroinnista tai remakesta on heidän päätettävissään. Todennäköisesti minä tai From Software emme kuitenkaan ole tekemisissä tämän työn kanssa, mutta se voi tapahtua toisen kehittäjän toimesta”

Demon´s Souls on PlayStation 3:lle 2009 julkaistu Souls-sarjan ensimmäinen osa, joka on henkinen esiosa suursuosion saaneelle Dark Souls-pelisarjalle.