MMOG-peli Citizen Zero myös Xboxille

Kirjoittanut: Livegamers

29.04.2004

Micro Fortén kehittämä MMOG-peli, Citizen Zero tulee ilmestymään myös Xboxille. Peli on ollut kehitteillä pc:lle jo nelisen vuotta ja moni jo luulikin pelin kehityksen loppuneen. Tällä hetkellä se on kylläkin vailla julkaisijaa.
Citizen Zero -pelin tapahtumat sijoittuvat Typhron -nimiselle vankilaplaneetalle. Vangeilta on pyyhitty muisti sekä aivoihin on asennettu siru, jonka avulla vankien liikkeitä voidaan kontrolloida. Planeetta ajautuu kriisiin, eikä enää ole yhteydessä maahan. Pelaaja vapautuu kontrollista eikä hänen menemisiään enää voida valvoa. Hänestä tulee Zero, vapaa agentti maailmassa joka on kuitenkin täynnä vankeja.

Citizen Zerossa hahmon voi luoda monista eri hahmoluokista sekä sadoista kyvyistä sekä taidoista. Siinä voi pelata yksinäisenä pelaajana tai muodostaa online-roolipeleille tyypillisiä klaaneja sekä joukkueita.

Vielä ei ole tiedossa tuleeko Xbox Liven kautta pelattavaan Citizen Zeroon kuukausimaksua, mutta se on hyvin todennäköistä. Lisätietoa pelistä on luvassa E3-messujen aikana.

Kuvia pelistä näet täällä. (pc-versio)

Pelin kotisivut.