Modern Warfare 3 suurin viihdejulkaisu koskaan

Kirjoittanut: Livegamers

16.11.2011

Viime viikolla Activisionin julkaisema Call of Duty: Modern Warfare 3 myi heti julkaisunsa jälkeen enemmän kuin mikään viihdejulkaisu ikinä ennen. Ensimmäisen 24 tunnin aikana Modern Warfare 3 myi huikeat 6,5 miljoonaa kopiota ja rahallisessa arvossa mitattuna noin 400 miljoonan dollarin edestä pelkästään Pohjois-Amerikan ja Ison-Britannian maaperillä.
Call of Duty -pelisarja on tehnyt nyt saman tempun kolmena vuonna peräkkäin. Viime vuonna Call of Duty: Black Ops myi noin 360 miljoonan dollarin ja vuonna 2009 Call of Duty: Modern Warfare 2 noin 310 miljoonan dollarin edestä.

Myös Microsoft tiedotti, että vain kaksi päivää julkaisunsa jälkeen MW3 teki uuden ennätyksen, kun samaan aikaan pelaamassa oli eniten pelaajia kuin ikinä aiemmin.

”Uskoaksemme Modern Warfare 3 on suurin viihdejulkaisu ikinä millä tahansa mittarilla mitaten, ja teimme tämän ennätyksen vain kahden valta-alueen voimin”, julistaa Activision Blizzard -yhtiön johtaja Bobby Kotick.

”Tahdon kiittää Infinity Wardia ja Sledgehammer Gamesia täydellisen pelin tekemisestä, kuten myös fanejamme — tämä peli on tehty teille”, sanoo Eric Hirshberg Activision Publishingista.

Lähde: Lehdistötiedote