Mortal Kombat: Deception Limited Edition

Kirjoittanut: Livegamers

03.08.2004

Midway Games on ilmoittanut virallisesti erikoisversion pelistään Mortal Kombat: Deception. Itse asiassa niitä on useampia.
Erikoisversioiden viralliset nimet ovat Mortal Kombat: Deception Kollector´s Edition ja Mortal Kombat: Deception Premium Pack. Erikoisversiot julkaistaan samana päivänä kuin tavallinenkin versio, mutta niissä on ekstra materiaalia.

Xboxille yksinoikeudella pelistä olevat versiot, jotka tunnetaan nimellä Kollector´s Edition, sisältävät neljä erilaista versiota pakkauksesta, joissa ovat hahmot Baraka, Milleena, Raiden ja Scorpion. PlayStation 2:lle yksinoikeudella pelistä olevat versiot, jotka tunnetaan nimellä Premium Pack, sisältävät kannen jossa on Mortal Kombat -hahmo Sub-Zero.

Kaikki erikoisversiot sisältävät tavallisen pelin lisäksi 40 minuutin bonus DVD:n joka sisältää ”History of Mortal Kombat” -lyhytfilmin ja videoita kaikista 25:stä hahmosta. Lisäksi jokainen viidestä erikoisversiosta sisältää metallisen Kollector´s Cardin joka on valmistettu ainoastaan sitä pelin painosta varten.

Vielä ei ole varmaa tullaanko erikoisversioita julkaisemaan Euroopassa.

Kansikuva 1
Kansikuva 2
Kansikuva 3
Kansikuva 4