Mortal Kombat -turnaus avoinna

Kirjoittanut: Livegamers

10.08.2011

Livegamers järjestää Warner Bros Interactiven sponsoroiman Mortal Kombat -turnauksen, jonka voittaja saa palkinnoksi F.E.A.R. 3 Collector´s Editionin, F.E.A.R. 3 t-paidan ja Mortal Kombat t-paidan. Säännöt ja aikataulun voi katsoa turnaussivulta, jossa voi myös ilmoittautua turnaukseen.
Livegamersissa on tällä hetkellä avoinna kolme muutakin palkinnollista turnausta, ja tulossa on vielä paljon muitakin turnauksia, joissa on upeat palkinnot.

EA sponsoroi FIFA 11 -turnauksen, josta parhaiten suoriutunut pokkaa itselleen FIFA 12 -jalkapallopelin.

Namco Bandai puolestaan tukee DiRT 3 -turnausta lahjoittamalla voittajalle F1 2011 -pelin ja F1 t-paidan.

CoD 4 Decerto -turnauksessa otellaan Decerto V2 -säännöillä lukuunottamatta pieniä sääntöpäivityksiä. Activision tarjoaa voittajatiimin neljälle (4) jäsenelle 8.11. ilmestyvän Modern Warfare 3 -pelin.

Pian avataan ilmoittautuminen myös Activisionin tukemaan Call of Duty: Black Ops -turnaukseen sekä Microsoftin sponsoroimiin Gears of War 2 – ja Forza Motorsport 3 -turnauksiin.

Turnauksiin voivat osallistua Livegamersiin rekisteröityneet jäsenet, joilla on käytössään Xbox Live -kultatili. Turnauksiin voi ilmoittautua kunkin turnauksen omalla turnaussivulla. Syksyn ja talven aikana on tulossa paljon muitakin upeita, Teidän toivomianne turnauksia. Jos et ole vielä käynyt äänestämässä tulevista turnauksista, voit tehdä sen täällä.

Livegamers toivottaa mukavia pelejä kaikille ja kiittää sponsoreitaan!