Ms. Splosion Man -arvostelu ja kisa

Kirjoittanut: Livegamers

02.08.2011

Peliarvostelijamme arvioi Ms. Splosion Manin. Lisäksi pyöräytämme kisan pelistä käyntiin.
”Ms. ´Splosion Man jatkaa edeltäjänsä linjalla. Omaperäisellä tyylillä ja huumorilla varustettu tasoloikka nojaa hullutteluun, yksinkertaisiin kontrolleihin ja suhteellisen korkeaan vaikeustasoon. Hyppimisen sijaan pelaajan ohjaama hahmo voi vain räjähtää ja lennättää itsensä ilmaan tuhoten samalla kentästä löytyviä esineitä. Tämä onnistuu maksimissaan kolme kertaa ennen kuin voimat ehtyvät hetkeksi. Räjähtelyhyppelyä tahditetaan erilaisilla puzzleilla, jotka vaativat usein melko tarkkaa sijoittautumista ja ajoitusta. Puzzlet ovat tällä kertaa aavistuksen monipuolisempia kuin ykkösosassa. Välillä vastaan tulee myös pomotaisteluita ja hiukan muista kentistä poikkeavia takaa-ajokohtauksia, joissa pelin omaperäinen graafinen tyyli pääsee oikeuksiinsa.” Lue koko arvostelu täältä.

Livegamers järjestää yhteistyössä Microsoftin kanssa kilpailun, jossa voi voittaa Ms Splosion Man -pelin. Vastaa oikein alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa.

Kuinka monen pelaajan moninpeli Ms. Splosion Manissa on?

Lähetä vastauksesi pikaviestillä Tiitulle 10.8. klo 12 mennessä. Vinkkejä vastaukseen kannattaa katsastaa arvostelustamme. Kisaonnea kaikille!