Muutoksia Livegamersin henkilökunnassa — päätoimittaja vaihtuu

Kirjoittanut: Livegamers

06.01.2016

Livegamersin päätoimittaja vaihtuu, kun virkaa hoitanut Spesi jäi sivuun 6. tammikuuta 2016. Sivuston käyttäjille muutos näkyy eniten etusivun uutissyötteessä, jota Spesi on hoitanut mallikkaasti pidemmän aikaa lähes 2000 uutisen verran, muun käyttäjille näkymättömän työn lisäksi.
”Haluan kiittää näistä hienoista ajoista kaikkia mahtavia ihmisiä, joihin olen näiden seitsemän vuoden aikana tutustunut ja joiden kanssa olen saanut olla rakentamassa tätä uniikkia pelaajayhteisöä ja pelimediaa. Suuri kiitos myös kaikille yhteisön jäsenille, joiden takia tätä hommaa on aina tehty.

Livegamers on ollut ja tulee aina olemaan tärkeä osa arkeani. Nähdään pelikentillä!”

Samalla päivämäärällä myös Bordeux jättää Livegamersin tehtävät taakseen keskittyäkseen toisiin haasteisiin. Bordeux on kunnostautunut sivustolla erityisesti peliarvosteluiden parissa.

Livegamersin koko henkilökunta kiittää Spesiä ja Bordeux´ta heidän panoksestaan ja toivottaa mitä parhainta onnea tuleviin haasteisiin. Sivuston omistaja Rone ja toiminnanjohtaja JJR ovat epäluotettavien sisäpiirilähteiden mukaan jättäneet pelikonsolin jos toisenkin oven väliin herrojen paluuta varten.

Livegamers tiedottaa uudesta päätoimittajasta, kun päätös tehtävän täyttämisestä on suoritettu.