MW2-liigat päätökseen

Kirjoittanut: Livegamers

03.11.2010

Livegamersin Modern Warfare 2 -liigat on saatu päätökseen. Core-liigassa pelattiin Decerto-säännöillä ja voittajaksi itsensä kruunasi tiimi EKAA KERTAA MW KAKKOSTA. Joukkueessa pelasivat San Miqel, arsestaja, asdas, Donitsi91, jaegr, 7opi, Puikula sekä Samwise01. Finaalissa kaatui joukkue RvLt Gaming MLG lukemin 3–0. Tiimi voitti jokaisen ottelunsa myös runkosarjassa.
EKAA KERTAA MW KAKKOSTA -joukkueen mietteitä liigasta:
Kiitokset liigan järjestäjille, sekä tietysti kaikille vastustajille jälleen kerran onnistuneesta liigasta. Erityiskiitos RvLt Gamingille tasaisesta ja ongelmitta sujuneesta finaalista.

Pitkä ja myrskyinen taival Modern Warfare 2:n kanssa on vihdoinkin ohitse ja on aika siirtyä eteenpäin kohti uusia haasteita. Liigavoitto oli hieno tapa jättää armoton UMP-jyystäminen historiaan ja siirtää katseet kohti tulevia koitoksia Black Opsin parissa.

Black Opsiin toivoisin tasokkaita turnauksia ja liigoja heti alusta alkaen, joilla saataisiin pelaajien mielenkiinto pysymään peliä kohtaan korkealla, ja ehkäpä tätä myötä myös uusia voittajaehdokkaita haastamaan entisiä mestareita.

Haluaisin myös nostaa esille Donizin suorituksen, joka taisi tehdä LG-historiaa voittamalla 3 turnausta/liigaa vajaassa viikossa. Melkoinen peto.

HC-liigassa pelattiin niin kutsutuilla Barebones-säännöillä ja voittajaksi selviytyi Feel You Too -klaani. Finaalissa kaatui Hankalaa Olla Mahtava lukemin 3–0. FyT voitti samoin lukemin jokaisen ottelunsa yhtä lukuunottamatta.

Feel You Too -klaanin mietteitä liigasta:
3–0 kaikki pelit paitsi yksi. Huh. Jopa kaikki liigasta kesken poistuneetkin kaatuivat samoin lukemin. Yksi kirpaiseva mappihäviö tuli Kiväärikomppaniaa vastaan. Vieläkin kyyneleet nousevat silmiin kun ajattelen tuota kylmää syysiltaa Underpass-kartan uumenissa. Yli 600 matsia MW2:ssa takana ja se varmasti näkyy. Nyt voidaan vihdoin heittää MW2:n levyllä vesilintua ja siirtyä seuraavaan. Kiitokset kaikille osanottajille hyvistä peleistä liigassa! Nähdään Black Opsin pelikentillä. 😉

Livegamers kiittää kaikkia liigoihin osallistuneita ja onnittelee voittajia!