My Xbox tarjoaa Gamer Profilen tiedot netissä

Kirjoittanut: Livegamers

21.10.2005

Microsoftin Clinton Fowler kertoi eilen Xbox.comiin tulevasta My Xbox -ominaisuudesta. My Xbox tulee tarjoamaan pelaajien Gamer Profilen (pelaajaprofiili) tiedot internetin välityksellä.
Pelaajaprofiili sisältää mm.:
Gamer Card; virtuaalinen ”passi” Livessä, josta näkee tiivistelmän saavutuksista, maineesta, pelityylistä jne.
Gamerscore; pisteet, joita saa pelien läpäisyistä, hienoista suorituksista jne. Myös tiedot eri pelien suorituksista (esim. Halo 2 läpäistynä Legendary-vaikeusasteella).
Gamerzone; pelaajan pelimieltymykset. Esimerkiksi viihdettä (R&R) hakeva saisi Optimatchin kautta muita viihteellä olevia vastaansa, muita Zoneja ovat mm. Pro ja Family
Reputation; eli maine koostuu muiden pelaajien sinulle antamasta palautteesta. Jos antaa jollekin huonon arvosanan, niin silloin on epätodennäköisempää joutua hänen kanssaan samaan peliin uudestaan Optimatchin kautta.

Omat tietonsa saa näkyviin kun on rekisteröinyt NET Passport -tunnuksen sivustolle. Omaa Gamer Cardiaan voi tämän jälkeen jakaa muun muassa MSN:n tarjoamaan My Spacen ja Xbox.comin foorumeiden kautta. Tiedot ilmestyvät sivuille kuitenkin vasta Xbox 360:n julkaisun jälkeen.

Kuvia tulevista ominaisuuksista löytyy lähteen linkistä.