Mystinen Isojalka löydetty Grand Theft Auto V:stä!

Kirjoittanut: Livegamers

24.09.2015

Grand Theft Auto -peleihin on aina liittynyt omat mysteerinsä, joiden ympärille on kerääntynyt mysteerinnälkäinen pelaajajoukkonsa. Nyt tuo pelaajajoukko löysi vihdoinkin Isojalkansa, jonka huhuttiin olleen jo GTA: San Andreaksessa.
Grand Theft Auto V -pelin mysteerien ratkomiseen keskittynyt Reddit-yhteisö Chiliad Mystery äkkäsi viime viikon päivityksen jälkeen, kuinka peliin oli tullut uusi saavutus nimeltä ”Cryptozoologist”. Saavutuksen seliteteksti herätti käyttäjien uteliaisuuden, sillä suomeksi selitteessä luki:

”Avasit kaikki eläimet käyttöön Director Modessa… vai avasitko sittenkään?”

Director Modeen saa avattua eri eläimiä käyttöön nauttimalla ympäri San Andreaksen saarta viljeltyjä peyote-kasveja ja trippailemalla eri eläinhahmoissa ympäri pelimaailmaa. Nopeaälyiset mysteerinratkojat huomasivat, että saavutus aukesi, vaikka Director Moden eläinnäyttelijälistassa lukikin 21/22, eli yhtä eläintä ei tarvinnutkaan saada käyttöön.

Sitten käyttäjä rkRusty keksi kaivella pelin PC-version tiedostoja ja löysi sieltä vinkkejä mysteerisen Bigfoot-hahmon löytämiseen.

Erityisen haastavaksi tämän kultaisen kasvin löytämiseksi teki muutama pieni seikka, jotka rkRusty viestissään avasi. Kasvi ilmestyy pelimaailmaan vasta, kun peli on läpäisty, mutta 100% läpäisyä ei tarvita. Sen lisäksi pelaajan tulee olla löytänyt kaikki muut peyote-kasvit ennen tätä kyseistä, eikä sekään vielä riitä. Kasvi ilmestyy ainoastaan pelin tiistai-päivisin, välillä 5.30-8.30 ja sään pitää olla lukittuna PC-versiossa sumuiseksi tai konsoliversioissa lumiseksi.

Alla vielä YouTube-käyttäjä 2H2K:n video kultaisen peyoten metsästyksestä.