Näyttelijät Need for Speedin takana

Kirjoittanut: Livegamers

19.10.2011

Electronic Arts julkisti tänään Christina Hendricksin (Mad Men) ja Sean Farisin (Vampyyripäiväkirjat) tähdittävän marraskuussa julkaistavaa Need for Speed: The Run –peliä. Näyttelijät toimivat johtohahmoina kisassa, joka kiidättää pelaajat San Franciscosta aina New Yorkiin asti.

“Need for Speed: The Run tarjoaa ennennäkemättömiä ajokokemuksia Golden Gatelta Empire Statelle”, johtava tuottaja Jason DeLong kertoo. ”Innovatiivinen ja täysin uudenlainen mallinnusteknologia vie hahmoanimaation aivan uudelle tasolle. Christinan ja Seanin hahmot ovat ällistyttävän todentuntuisia.”

Christina Hendricks tekee pelidebyyttinsä Need for Speed The Run –pelissä esittäen Sam Harperia – naista, jolla on kunnianhimoa, katuälyä ja todellista ajotaitoa salamannopeiden autojen parista. Hän on muuttanut intohimonsa tuottoisaksi liiketoiminnaksi halliten parhaita kuskeja tässä laittomien katukisojen maailmassa. Sam lyö vetoa Jackin, pelin päähenkilön, puolesta kuitaten Jackin 250 000 dollarin kisamaksun tavoitteenaan voittaa 25 miljoonan dollarin pääpotti. Se on Sam, joka mahdollistaa Jackin pääsyn kilpailuun samalla kun hän toimii kisassa Jackin silminä ja korvina.

“On todella upeaa olla mukana Need for Speed The Run –pelissä. En ole koskaan aiemmin esittänyt pelihahmoa, joten tämä on todellinen ensiesiintyminen. On fantastisen hauskaa tehdä jotain näin erilaista ja samalla esittää uusia puolia itsestäni”, Christina Hendricks kertoo.

Sean Faris (Vampyyripäiväkirjat, Never Back Down) on yksi Hollywoodin nousevista miesnäyttelijöistä ja nyt hän pääsee istumaan ajajan paikalle Jack Rourkena, Need for Speed: The Run –pelin päähahmona. Jack on yksi maailman parhaimmista kuskeista, mutta hänen ylpeytensä on ajanut hänet velkoihin, joista hän ei pysty suoriutumaan. Hänen päästään on tarjottu huikea palkkio. Jack etsii pakotietä ja Sam tarjoutuu auttamaan. Jackin ainoa tavoite on selvitä hengissä ja voittaa kisa New Yorkiin.

“Olen ehdottomasti tehnyt oman osuuteni elokuvien intensiivisistä toimintakohtauksista, mutta on täysin erilaista ja jännittävää näytellä pelihahmoa Need for Speed: The Run –pelissä. Sain huikeat kicksit nähdessäni itseni pelissä – se oli niin minua! Olen todellinen Need for Speed –fani ja hyppäsin heti mukaan, kun kuulin tästä mahdollisuudesta”, Sean Faris hehkuttaa.

EA:n Black Boxin kehittämä Need for Speed: The Run julkaistaan Suomessa 17. marraskuuta Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii ja Nintendo 3DS -alustoille.

Lähde: Lehdistötiedote