NBA Game Time Xbox Liveen

Kirjoittanut: Livegamers

30.10.2012

NBA Game Time -sovellus julkaistiin tänään. Microsoft kertoo lehdistötiedotteessaan seuraavaa:
NBA Game Time Xbox LIVEssä tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

Suorat ottelulähetykset, kohokohdat ja uusinnat teräväpiirtona – Voit katsoa kauden jokaisen runkosarjaottelun suorana teräväpiirtolähetyksenä. Kaikki ottelut ovat katsottavissa uusintoina, joten voit katsoa niitä silloin kun ehdit. Ja jos ajasta tekee tiukkaa, voit katsoa ottelun tiivistelmän tai käydä läpi kohokohdat.*

Omat joukkueet – Kannata lempijoukkuettasi ja seuraa suosikkipelaajiesi jatkuvasti päivittyviä tilastoja. Xbox 360:n NBA Game Timella saat tiedot nopeasti ja näppärästi. Jotta pysyt varmasti perillä kaikesta, voit lisätä neljä muuta seurattavaa joukkuetta.

Tilastot ja sijoitukset – Haluatko tietää, mitä liigassa tapahtuu? Tilastoista ja sijoituksista saat selville, mikä joukkue johtaa konferenssia tai ketkä pelaajat ovat tilastojen kärjessä esimerkiksi pisteissä ja levypalloissa.

Pisteet ja aikataulut – Xbox 360:n NBA Game Timen kautta saat nopeasti haluamasi pistetilastot ja aikataulut – suoraan ruutuusi. Spoilerivaroitus! Voit myös poistaa pistetilastot näkyvistä, niin voit huoletta katsoa ottelun hieman jälkijunassa tietämättä tulosta etukäteen.

Miniopas – Minioppaan avulla voit nopeasti nähdä kaikki päivän ottelut ruudun alareunassa ja vaihtaa kätevästi ottelusta toiseen.

Jaettu ruutu – Voit katsoa kahta ottelua samaan aikaan tai suoraa ottelua toisessa ruudussa ja kohokohtia tai uusintaa toisessa.

Liike- ja ääniohjaus Kinect for Xbox 360:llä – Keskity pelikenttään äläkä kaukosäätimen etsimiseen. Voit selata otteluita, siirtyä seuraavaan erään tai toistaa, pysäyttää ja kelata tiukan, ennen summeria lähteneen heiton äänikomennoilla tai käden liikkeillä.*

NBA Game Time on yksi esimerkki Xbox 360:n sovelluksista, jotka vievät television urheilu- ja viihdekokemukset uudelle tasolle mukautusominaisuuksilla, vuorovaikutteisuudella ja yhteisötoiminnoilla – tavalla joka on mahdollista vain Xboxilla.

Pysy kuulolla – uusia Xbox-viihdekokemuksia on tulossa…

*NBA Game Timen käyttöön Xbox 360:llä tarvitaan voimassa oleva Xbox LIVEn Gold-jäsenyys (myydään erikseen). Suorien ja tilauspalvelun kautta katsottavien otteluiden käyttöön tarvitaan NBA.com League Pass -tilaus (myydään erikseen). Otteluiden näyttämisessä voi olla rajoituksia joillain markkina-alueilla. Saat lisätietoja osoitteista www.xbox.com/live ja www.nba.com/xbox. Kinectin äänikomennot toimivat vain englanniksi.

Lähde: Lehdistötiedote