Need for Speediin uutta maustetta

Kirjoittanut: Livegamers

06.06.2012

Pelikehittäjä Criterion Games haluaa uudistaa pelisarjaa tutusta kaavasta. Täysin uudelleen suunniteltu Need for Speed: Most Wanted tarjoaa pelaajille avoimen maailman. Pelaajat voivat ajaa minne tahansa, löytää piilopaikkoja, haastaa ystäviään ja kilpakumppaneitaan tai vain hengata ja ajaa karkuun poliiseja. Kaikki mitä he tekevät vaikuttaa tavoitteeseen – ykköseksi nousuun omalla Most Wanted -listalla.

Need for Speed Most Wanted -maailmassa on vain yksi sääntö: kilpa-ajoa ilman sääntöjä. Jokaisella kisalla on alku ja loppu – mutta se miten maaliin pääsee on itsestä kiinni. Most Wanted -kuskiksi ei pääse vain voittamalla kisoja. Pelaajat ansaitsevat kaikista teoistaan Speed Pointseja, jotka nostavat heitä Most Wanted -listalla. Autolog 2.0 nostaa intensiivisen kilpailun keskeiseksi osaksi pelikokemusta – aina on jotain tekemistä, joku jonka voi haastaa.

Need for Speed Most Wanted julkaistaan Suomessa 1.11.2012 Xbox 360-, PlayStation 3-, PlayStation Vita-, PC-, iOS- ja Android-alustoille.
Pelistä tulee perusversion lisäksi saataville rajoitetun painoksen Limited Edition, joka sisältää muun muassa kaksi uutta ajoneuvoa: Maserati GranTurismo MC Stradale ja Porsche 911 Carrera S.

Lisätietoa Need for Speed -sarjasta löydät osoitteesta NeedforSpeed.com.

Lähde: Lehdistötiedote