Need for Speedin uusin osa juoksee kauppoihin

Kirjoittanut: Livegamers

18.11.2011

Electronic Arts julkaisi tänään Need for Speed: The Run -pelin Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii ja Nintendo 3DS -alustoille.
Pelin näyttelijäkaartiin lukeutuvat Mad Menistä tuttu Christina Hendricks, Never Back Downin Sean Faris, 2011 Sports Illustrated -kansikuvamalli Irina Shayk ja 2011 Sports Illustrated -bikinimalli Chrissy Teigen.

Need for Speed: The Run vie pelaajat ajomatkalle läpi Amerikan. Mafialle velkaantuneen Jack Rourken ainoa mahdollisuus selvitä hengissä on osallistua ”The Run” -kisaan ja voittaa 25 miljoonan dollarin pääpalkinto. Edessä on tuhansia ajokilometrejä Amerikan vaarallisimmilla teillä aina San Franciscosta New Yorkiin. Vastassa on 200 muuta kilpailijaa, Jackin päänahkaa halajavat gangsterit sekä poliisi, joka tekee kaikkensa katkaistakseen kisamatkan.

Pelin ytimessä hyrrää DICE:n kehittämä ja Battlefield 3 -pelistä tuttu Frostbite 2 -pelimoottori. Myös moninpeli on pelissä mukana ja Autolog-toiminto auttaa löytämään helposti kavereita ja muita online-pelaajia kisailuun.

The Run on Need for Speed -pelisarjan 18. jäsen. Vuonna 1994 lanseerattu The Need for Speed -sarja on myynyt tähän mennessä yli 115 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Lehdistötiedote