Netissä leviävä pila voi hajoittaa Xbox Onen

Kirjoittanut: Livegamers

12.12.2013

Muka hauskat ihmiset ovat keksineet mielestään hassun pilan, joka voi kuitenkin jopa jumittaa Xbox Onen. Pilailijat ovat olleet vauhdissa 4chan-sivustolla, jossa leviävässä kuvassa Microsoft muka neuvoo kuinka saada Xbox 360:n pelit toimimaan Xbox Onessa. Harmittavaksi asian tekee se, että varomattomat käyttäjät saattavat noudattaa ohjeita ja samalla aiheuttaa Onen ajautumisen käyttökelvottomaksi.
”Ihan vaan varmuuden vuoksi: ei ole mahdollista saada 360:n pelejä toimimaan Onessa ja näiden ohjeiden noudattaminen saattaa jumittaa konsolin”, twiittasi myös Microsoftin puhemies Major Nelson.

Aiemmin tässä kuussa netissä levisi ohjeet, joilla Onen saisi toimimaan kehitystyökaluna, eli devkitinä. Ohjeiden mukaan tähän riittäisi vain tietyn koodin syöttäminen. Tähän Microsoft kommentoi olemaan tekemättä kaikkea, mitä YouTubesta näkee. Yritys korostaa, ettei devkitiksi muuntamista kannata harkita, ellei ole saanut siihen lupaa Microsoftilta ID@Xbox-ohjelman puitteissa. ID@Xbox-ohjelmaan on tällä hetkellä liittynyt vajaa 30 yritystä pienistä suurempiin.