New Vegasin ensimmäinen DLC vain Xbox Livessä

Kirjoittanut: Livegamers

18.10.2010

Fallout: New Vegasia kehittävä Bethesda Softworks ilmoitti tänään julkaistussa lehdistötiedotteessaan, että ensimmäinen peliin julkaistava lisäsisältö tulee olemaan Xbox 360 -yksinoikeus.
”Me Bethesdalla olemme innoissamme siitä, että voimme jatkaa yhteistyötä Microsoftin kanssa. Haluamme jatkossakin julkaista Fallout 3 -lisäosien tyyppisiä menestyviä sisältöpaketteja Xbox Livessä.” -Bethesdan markkinoinnin varapuheenjohtaja ja PR-mies Pete Hines kertoo, ja jatkaa: ”Fanit pystyvät jälleen jatkamaan kokemuksiaan Vegasin maisemissa pelin julkaisun jälkeen ilmestyvien DLC-pakettien ansiosta.”

Myös Microsoftin leirissä ollaan yhteistyöstä innoissaan. Microsoftin tuotemarkkinointipäällikkö Matt Barlow: ”Bethesda asettaa tiettävästi kehittämälleen lisäsisällölle korkeat standardit. Microsoftilla ei ole siis mitään syytä epäillä, etteivätkö pelaajat tule olemaan mitään muuta kuin innoissaan uudesta lisäsisällöstä.”

Fallout: New Vegas julkaistaan euroopassa 22. lokakuuta. Peli ilmestyy Xbox 360:n lisäksi myös Playstation 3:lle sekä Games for Windowsille.

Lisätietoja lisäsisällöstä ja tarkemmasta julkaisuajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin. Tietoa itse pelistä löytyy sen kotisivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote