NHL 12 ja Warhammer 40,000 -peleistä demot julkaistu

Kirjoittanut: Livegamers

24.08.2011

EA Sportsin NHL 12 ja THQ:n Warhammer 40,000: Space Marine peleistä on julkaistu yksinpelidemot.
NHL 12:n demossa on pelattavissa kolme eri pelimuotoa: Play Now, Be A Pro ja ”Hockey Ultimate Team. Play Now -modessa pääsee kokeilemaan Stanley Cupin finaaliottelua, jossa vastakkain pelaavat Boston Bruins ja Vancouver Canucks.

Be A Pro -pelimuodossa puolestaan ohjataan vain yhtä pelaajaa ja uutta verrattuna NHL 11:een on muun muassa se, että vaihtopenkillä istumisen voi simuloida seuraavaan kaukaloon menoon asti.

Hockey Ultimate Teamissa pelaaja voi koota keräilykorteilla oman joukkueensa ja vaihdella tai ostaa kortteja mielensä mukaan. Lisäksi kyseisessä pelimuodossa voi ansaita ylimääräisiä HUT-korttipaketteja kutsumalla ystäviään kokeilemaan NHL 12 -demoa.

Warhammer 40,000: Space Marine -demo käsittelee pelin kahta erilaista osa-aluetta. Ensimmäinen laittaa pelaajan taistelemaan örkkilaumaa vastaan ampumatarviketehtaan porteille ja toisessa kohotaan korkeuksiin hyppyrepun avulla pelin sankarin, Kapteeni Tituksen kanssa.

NHL 12 julkaistaan 8.9. ja WH40k syyskuun 9. päivänä Xbox 360 ja Playstation 3 -konsoleille. WH40k julkaistaan lisäksi PC:lle.