NHL 12 Kultaversion kansi julkistettu

Kirjoittanut: Livegamers

23.08.2011

Electronic Arts julkaisee NHL 12 -pelistä perusversion lisäksi erityisen NHL 12 Kultaversion, joka tulee myyntiin vain Suomessa. Tätä kullanvärisellä metallilaatikolla koristettua NHL 12 Kultaversiota painetaan rajoitettu erä, joka on ennakkotilattavissa Anttila, Kodin Ykkönen, NetAnttila ja Citymarket-myymälöistä kautta maan.
änäri kultakansi

Electronic Arts ja Anttila järjestävät NHL 12 Yömyynti -tapahtuman 7. syyskuuta 2011 Kampin Anttilassa (Kampin kauppakeskus, Helsinki). Tapahtumassa pääsee pelaamaan 8. syyskuuta julkaistavaa peliä, ja ostamaan sen itselleen heti kun vuorokausi vaihtuu. Pelimyynti starttaa vuorokauden vaihtuessa. Ensimmäiset 500 kappaletta on numeroitu luvuin 1–500, ja ne saa ostettua vain Kampin Anttilasta.

Tämä on historiallinen hetki. Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden, ja Electronic Arts juhlistaa tätä erikoistapahtuma upealla juhlaversiolla. Kultaversio on joka pelaajan unelma ja nousee harvinaisuudessaan varmaksi keräilykappaleeksi! myyntipäällikkö Niklas Wikblad Electronic Artsilta hehkuttaa.

NHL 12 Yömyynti -tapahtumasta tulee mahtava! Kiinnostus Kultaversioon on ollut huikea, ja kyselyjä tulee ulkomaita myöten. NHL 12 -peliä on myyty tähän mennessä jo neljä kertaa enemmän kuin viime vuonna, ostaja Antti Paakki KCM-Anttilasta kertoo.

NHL 12 -pelin demo julkaistiin tänään 23.8. ja itse peli 8. syyskuuta 2011 Xbox 360- ja PlayStation 3 -konsoleille.

Lähde: Lehdistötiedote