NHL 12 -pelistä kultaversio

Kirjoittanut: Livegamers

06.07.2011

Electronic Arts, Anttila ja K-citymarket juhlistavat Suomen jääkiekon maailmanmestaruutta julkaisemalla erityisen NHL 12 Kultaversion.
Kullanväriseen metallilaatikkoon pakattua NHL 12 -peliä painetaan rajoitettu määrä, ja se tulee myyntiin yksinoikeudella Anttilan, NetAnttilan, Kodin Ykkönen – ja K-citymarket -myymälöihin. Kultaversio on nyt ennakkotilattavissa edellä mainituista liikkeistä.

NHL 12 -peli julkaistaan Suomessa 8.9.2011 Xbox 360 – ja PlayStation 3 -konsoleille. NHL 12 Kultaversio tulee saataville yksilöllisesti numeroituna erikoiseränä – numerointi ykkösestä eteenpäin. Tuotteen suositusvähittäishinta on sama sekä Kultaversiolle että perusversiolle.

”Jääkiekon MM-finaalien voitto oli vuoden mahtavin tapahtuma. Kultaa tuli ja lisää on luvassa – NHL 12 Kultaversion muodossa”, myyntipäällikkö Niklas
Wikblad
Electronic Artsilta henkäisee. ”On todella upeaa tarjota NHL-faneille tällaista herkkua.”

Electronic Arts järjestää NHL 12 -pelin yömyyntitapahtuman keskiviikkona 7.9.2011. Yömyyntitapahtumaan tulee myyntiin ensimmäiset 500 numeroitua NHL 12 Kultaversiota (numerot 1–500). Yömyyntitapahtuman tarkempi paikka ja alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

”Lätkäfaneilla kautta maan on mahtava tilaisuus hankkia keräilyharvinaisuudeksi nouseva NHL 12 Kultaversio joko ennakkotilaamalla tai varmistamalla itselleen eturivin paikan NHL 12 -yömyyntitapahtumassa”, ostaja Antti Paakki KCM-Anttilasta kertoo. ”Alkupään numeroituja pelejä
halajavien kannattaa buukata kalenteristaan 7. syyskuuta, sillä ensimmäisenä jonossa oleva saa numeron 1, seuraava 2 jne. Paikalle kannattaa tulla ajoissa!”

Lähde: Lehdistötiedote