NHL 13 -kansikuvaäänestyksessä mukana 16 pelaajaa

Kirjoittanut: Livegamers

26.04.2012

EA SPORTS julkisti 16 NHL-pelaajaa, jotka ovat päässeet mukaan BlackBerryn sponsoroiman EA SPORTS NHL 13 Cover Vote -kansikuvaäänestyksen seuraavalle kierrokselle. Mukana on myös yksi suomalainen pelaaja.
NHL.comissa järjestettävän kansikuvaäänestyksen tuoreimmalla kierroksella on enää mukana 16 pelaaja, joista äänestetään kahdeksan jatkoon pääsevää pelaajaa kahdessa erässä. Ensimmäisessä erässä äänestetään A-sarjan pelaajista neljä pelaajaa jatkoon ja tämän jälkeen B-sarjasta neljä pelaajaa jatkoon. Nämä kahdeksan valittua pelaajaa pääsevät mukaan puolivärierääänestykseen, jossa valitaan edelleen neljä pelaajaa semifinaaliäänestykseen ja sieltä lopulta kaksi pelaajaa finaaliäänestykseen. Kansikuvaäänestyksen voittaja julkistetaan 20. kesäkuuta järjestettävässä 2012 NHL Awards -gaalassa Las Vegasissa.

NHL 13 Cover Vote -äänestyksessä mukana olevat 16 pelaajaa:

A-sarja
Claude Giroux vs. P.K. Subban
Scott Hartnell vs. Tyler Seguin
Evgeni Malkin vs. Steven Stamkos
Anze Kopitar vs. David Perron

B-sarja
Pavel Datsyuk vs. T.J. Oshie
Henrik Lundqvist vs. Erik Karlsson
Pekka Rinne vs. Patrick Sharp
Jordan Eberle vs. John Tavares

NHL 13 –kansikuvaäänestyksen aikataulu:

· 25. huhtikuuta – 2. toukokuuta: A-sarjan äänestys
· 3. toukokuuta – 10. toukokuuta: B-sarjan äänestys
· 11. toukokuuta – 23. toukokuuta: Puolivärierääänestys
· 24. toukokuuta – 28. toukokuuta: Semifinaaliäänestys
· 29. toukokuuta – 4. kesäkuuta: Finaaliäänestys

BlackBerryn sponsoroima ja NHL.comin isännöimä äänestys antaa faneille mahdollisuuden päästä valitsemaan seuraavaa kansikuvapelaajaa EA SPORTS NHL -perheeseen. Fanit ympäri mailman voivat ottaa osaa valintaan osoitteessa NHL.com/CoverVote ja äänestää suosikkipelaajiaan niin monta kertaa kuin haluavat. Äänestyskertoja ei ole rajattu ja omia suosikkeja voi äänestää useita kertoja matkan varrella. Fanit voivat myös osoittaa tukensa twiittaamalla valintansa käyttäen #NHL13Cover -tekstiä Twitterissä. Käy myös EA SPORTS NHL Facebook-sivuilla saadaksesi sisäpiirin tietoa ja lisäsisältöä.

Kaikkien aikojen ensimmäinen EA SPORTS NHL -kansikuvaäänestys on saanut sekä NHL-fanit että NHL-pelaajat innostumaan. Ääniä on annettu tähän mennessä yli 13 miljoonaa kertaa ja mukana olevat NHL-pelaajat ovat hyödyntäneet sosiaalista mediaa parantaakseen omia voittomahdollisuuksiaan. Huikeimpia sosiaalisen median tempauksia ovat muun muassa nämä:

· Vote Hiller for EA SPORTS NHL®13 Cover Campaign Video – YouTube

· Henrik Lundqvist and Brad Richards rally for Brandon Prust´s vote – Twitter

· Vote Hartnell for EA SPORTS NHL®13 Cover Campaign Video – YouTube

Lähde: Lehdistötiedote